Închide meniul

Horaţiu Moldovan, premiat de italieni după doar trei meciuri la Sassuolo: „Buffon de România!”

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2024, 14:52

Reclamă
Horaţiu Moldovan, premiat de italieni după doar trei meciuri la Sassuolo: „Buffon de România!

Horaţiu Moldovan, premiat de italieni după doar trei meciuri la Sassuolo

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Sassuolo/ Profimedia

Horaţiu Moldovan a fost premiat de italieni, după doar trei meciuri bifate la Sassuolo. Portarul român a fost desemnat cel mai bun jucător al lunii de la formaţia din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a fost transferat de Sassuolo de la Atletico Madrid, sub formă de împrumut, în vară. Acesta şi-a dorit să se despartă de formaţia lui Diego Simeone, pentru a avea şansa să prindă cât mai multe minute pe teren.

Horaţiu Moldovan, premiat de italieni după doar trei meciuri la Sassuolo

Horaţiu Moldovan i-a impresionat imediat pe italieni. Aceştia l-au desemnat cel mai bun jucător al lunii şi au evidenţiat parada de senzaţie pe care a avut-o portarul român în duelul cu Cosenza. Moldovan a respins fabulos şutul unui adversar, din faţa porţii.

„Jucătorul lunii! Parada lui Horaţiu Moldovan din meciul cu Cosenza este cea mai bună din meciurile verzilor”, a anunţat Sassuolo, pe pagina oficială de Instagram.

Horaţiu Moldovan a devenit rapid titular la Sassuolo. Acesta a bifat trei meciuri la formaţia de Serie B, şi în acestea a reuşit să închidă perfect poarta, fără să primească vreun gol.

Reclamă
Reclamă

Fanii au reacţionat imediat, la anunţul că Horaţiu Moldovan a fost desemnat jucătorul lunii septembrie, de la Sassuolo. Aceştia sunt de părere că Atletico Madrid deja regretă faptul că l-a lăsat să plece pe portarul român.

„Atletico a pierdut un portar foarte bun”, „Buffon de România”, „Pe merit”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor lui Sassuolo, la postarea de pe Instagram.

Horaţiu Moldovan a fost convocat de Mircea Lucescu la echipa naţională, pentru duelurile cu Lituania şi Cipru, din această lună. Portarul a refuzat convocarea de luna trecută, pentru a se impune la echipa de club.

Reclamă

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo. Portarul român a fost integralist în duelul cu Spezia, din etapa a şaptea de Serie B, iar jurnaliştii din Peninsulă au catalogat evoluţia sa ca fiind „decentă”.

Italienii au remarcat în special intervenţia lui Horaţiu Moldovan, la şutul atacantului de la Spezia, Di Serio. Totuşi, portarul român le-a dat emoţii fanilor la o ieşire eronată din repriza secundă, care ar fi putut s-o coste pe Sassuolo.

„A avut o intervenţie excelentă la şutul lui Di Serio, de la o distanţă mică, apoi a avut o ieşire periculoasă în repriza a doua. O gestionare decentă a mingii, cu ambele picioare„, au notat italienii de la sassuolonews.net, după 0-0 cu Spezia.

Horaţiu Moldovan a ajuns la un total de trei meciuri jucate pentru Sassuolo. Portarul împrumutat de Atletico Madrid în Serie B a evoluat în duelurile cu Carrarese, Lecce şi Cosenza.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:58

VIDEOPuștiul pentru care Real Madrid s-a luptat cu Barcelona a uimit pe toată lumea! Are 12 ani și a marcat 4 goluri într-un meci U19

16:46

LIVE SCOREUnirea Slobozia – U Cluj 2-0. Ce surpriză! Gele şi Toma au înscris în poarta liderului. Căpitanul Sloboziei, execuţie impecabilă!

16:44

Şefii Petrolului, replică vehementă pentru Mihai Stoica. Anunţ ferm despre transferul lui Lukas Zima la FCSB: „Este cel mai bun!”

16:39

Cosmin Olăroiu a fost desemnat antrenorul lunii septembrie în Emiratele Unite Arabe. Performanţă fantastică pentru român

15:50

Adrian Mutu a comentat incidentul lui Dorinel Munteanu cu David Maftei: „Dacă îi făcea asta lui Săpunaru, acum era spitalizat”

15:45

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și