Închide meniul

”Ce zi fericită!” Clipe magice pentru Helmut Duckadam. ”Eroul de la Sevilla”, emoționat după ce și-a îmbrățișat pentru prima oară nepoțelul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2022, 16:55

”Ce zi fericită!” Clipe magice pentru Helmut Duckadam. ”Eroul de la Sevilla”, emoționat după ce și-a îmbrățișat pentru prima oară nepoțelul

Helmut Duckadam este supranumit ”Eroul de la Sevilla”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam este în culmea fericirii. ”Eroul de la Sevilla” și-a îmbrățișat pentru prima oară nepoțelul, pe Daniel, și s-a reîntâlnit cu fiica sa, Brigitte, după mulți ani. Marele portar i-a așteptat la aeroport alături Julianne, mezina familiei, și de soția acestuia, Alexandra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 63 de ani, Helmut Duckadam mai are doi copii din prima căsătorie, Robert și Brigitte, ambii stabiliți în SUA, alături de mama lor. După mulți ani, ”Eroul de la Sevilla” s-a revăzut cu fata lui, care a venit alături de băiețelul ei, Daniel. A fost pentru prima oară când fostul mare portar și-a îmbrățișat nepoțelul.

Clipe magice pentru Helmut Duckadam

”Ce zi fericită! Am reușit să-l strâng în brațe pentru prima dată pe nepoțelul meu, Daniel, și să o revăd după mulți ani pe fiica mea, Brigitte!”, a scris Helmut Duckadam pe Facebook.

”Eroul de la Sevilla” îl aduce cu picioarele pe pământ pe Octavian Popescu

Helmut Duckadam trage un semnal de alarmă în privinţa lui Octavian Popescu, noul star de la FCSB de doar 19 ani. „Eroul de la Sevilla” este de părere că tânărul fotbalist trebuie să joace titular la echipa naţională pentru a demonstra că este un lider.

Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Octavian Popescu a marcat în acest sezon 8 goluri şi a reuşit 3 pase decisive pentru FCSB, în toate competiţiile.

Reclamă

”Ca să ajungi lider la naţională, trebuie să ai nişte jocuri. Prima dată trebuie să joace la naţională ca să poată să ajungă un lider. A avut evoluţii bune, dar din pacăte nu a fost acea constanţă de care toată lumea vorbeşte.

E un fotbalist talentat cum au fost foarte mulţi. Cred că în primul rând de el depinde ce va fi în viitor. Au fost mulţi fotbalişti talentaţi care au fost lăudaţi, dar din păcate s-au pierdut pe parcurs”, a transmis Helmut Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Clipe magice pentru Helmut Duckadam
  • ”Eroul de la Sevilla”, emoționat după ce și-a îmbrățișat pentru prima oară nepoțelul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și