Închide meniul
Video

Cea mai sexy fană a „câinilor”! Ramona Olaru, moment de zile mari la AS.ro LIVE! A cântat imnul celor de la Dinamo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2021, 11:10

Este vorba despre bomba sexy de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru. Una dintre cele mai sexy românce este suporter înfocat al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramona Olaru a cântat imnul celor de la Dinamo

Pentru a demonstra faptul că este un fan înrăit, Ramona a cântat, în direct, la AS.ro LIVE, imnul echipei favorite: „Hai, Dinamo!”.

Cum a ajuns Ramona Olaru să îndrăgească Dinamo

Invitată la AS.ro LIVE, Ramona Olaru a dezvăluit că este fana celor de la Dinamo încă din liceu. Îndrăgostită fiind de Ianis Zicu, vecina de la „Neața cu Răzvan și Dani” a ajuns să țină și cu „câinii”. „Am fost dinamovistă toată viaţa mea. Nu ştiu cât de bine şi de corect e să spun acum că eram îndrăgostită de un fost fotbbalist de la Dinamo şi din cauza asta eram dinamovistă.

În liceu s-a întâmplat, la 16 ani. Nu ştiu dacă e bne să spun. Începe cu I primul nume şi al doilea cu Z. Ianis Zicu”, a mai dezvăluit Ramona Olaru la AS.ro LIVE.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și