Închide meniul
Foto

„Celebrăm dragostea!” Ce cadou i-a oferit Radu Drăguşin iubitei, de Valentine’s Day. Ioana Stan, „răsfăţată” de fundaşul român

Publicat: 15 februarie 2024, 10:52

Reclamă
„Celebrăm dragostea!” Ce cadou i-a oferit Radu Drăguşin iubitei, de Valentine’s Day. Ioana Stan, „răsfăţată” de fundaşul român

Ce cadou i-a oferit Radu Drăguşin iubitei, de Valentine's Day

Radu Drăguşin şi Ioana Stan / Instagram

Ce cadou i-a oferit Radu Drăguşin iubitei lui, Ioana Stan, de Valentine’s Day. Tânăra, care este de mai mult timp într-o relaţie cu fundaşul român al lui Tottenham, a postat imagini spectaculoase pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat cu 30 de milioane de euro de la Genoa, în această iarnă. S-a mutat alături de iubită la Londra şi trăieşte momente speciale. Chiar dacă nu a reuşit încă să devină titular la Spurs, jucătorul în vârstă de 22 de ani se simte excelent după ce a făcut pasul în Premier League.

Ce cadou i-a oferit Radu Drăguşin iubitei, de Valentine’s Day

Ioana Stan a postat mai multe imagini pe Insta Story, de „ziua îndrăgostiţilor”. Le-a arătat urmăritorilor ei ce ce surpriză i-a pregătit Radu Drăguşin. Iubita internaţionalului român, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a primit flori şi bilete la un spectacol de teatru. Aproximativ 160 de lire sterline (930 de lei) a plătit Radu Drăguşin pentru cele două bilete.

Celebrăm dragostea!„, a fost mesajul transmis de Ioana Stan. Postarea a fost distribuită şi de Radu Drăguşin, care a folosit un emoji care înfăţişează o inimă roşie.

Radu Drăguşin a jucat în trei meciuri din Premier League, dar de fiecare dată a intrat pe final. Îşi poate face apariţia în primul 11 în confruntarea cu Wolverhampton, de sâmbătă.

Reclamă

Mama lui Radu Drăguşin, mesaj pentru toţi românii: „Asta trebuie să înţelegem”

Mama lui Radu Drăguşin a avut un mesaj pentru toţi românii. Svetlana Drăguşin cere ca fanii naţionalei să aibă răbdare cu fiul său, după transferul istoric la Tottenham. A avut un discurs emoţionant.

Fostă baschetbalistă şi componentă a naţionalei României, Svetlana Drăguşin a fost prezentă la Gala Sportului Românesc. A oferit detalii de ultimă oră despre fundaşul de 22 de ani care a devenit cel mai scump jucător român. 30 de milioane de euro a plătit Spurs în conturile italienilor de la Genoa.

(V-aţi fi dorit să fie şi Radu aici?) Cu siguranţă, mi-aş fi dorit să fie, dar e pregătirea acum şi îşi aşteaptă cuminte rândul la Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

(Cum a fost să schimbaţi Italia cu Anglia, că mergeţi des la el?) A fost mai greu, Italia este o ţară foarte frumoasă, dar şi Anglia este primitoare, ne simţim foarte bine! Sperăm să se acomodeze cât mai repede! Se simte foarte bine„, a declarat Svetlana Drăguşin.

Mama lui Radu Drăguşin le cere românilor să nu pună o presiune inutilă şi să aibă încredere că acesta se va impune la Tottenham.

Ceea ce trebuie să înţelegem cu toţii este că Radu este un jucător tânăr, care se află într-o echipă de valoare şi trebuie să avem răbdare cu toţii. Cred că îl ajută foarte mult că vine dintr-o familie de sportivi, dar educaţia a fost pilonul numărul 1„, a mai spus mama lui Radu Drăguşin.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și