Închide meniul

„Îşi aşteaptă cuminte rândul la Tottenham!” Mama lui Radu Drăguşin, mesaj pentru toţi românii: „Asta trebuie să înţelegem”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2024, 18:56

„Îşi aşteaptă cuminte rândul la Tottenham! Mama lui Radu Drăguşin, mesaj pentru toţi românii: „Asta trebuie să înţelegem

Mama lui Radu Drăguşin, mesaj pentru toţi românii

Svetlana Drăguşin şi Radu Drăguşin / Colaj AS.ro/Profimediaimages

Mama lui Radu Drăguşin a avut un mesaj pentru toţi românii. Svetlana Drăguşin cere ca fanii naţionalei să aibă răbdare cu fiul său, după transferul istoric la Tottenham. A avut un discurs emoţionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostă baschetbalistă şi componentă a naţionalei României, Svetlana Drăguşin a fost prezentă la Gala Sportului Românesc. A oferit detalii de ultimă oră despre fundaşul de 22 de ani care a devenit cel mai scump jucător român. 30 de milioane de euro a plătit Spurs în conturile italienilor de la Genoa.

Mama lui Radu Drăguşin, mesaj pentru toţi românii

Radu Drăguşin a jucat în 3 meciuri din Premier League, dar încă nu a fost titular la Tottenham. Mama internaţionalului român asigură că tânărul jucător se simte excelent la noua echipă.

(V-aţi fi dorit să fie şi Radu aici?) Cu siguranţă, mi-aş fi dorit să fie, dar e pregătirea acum şi îşi aşteaptă cuminte rândul la Tottenham.

(Cum a fost să schimbaţi Italia cu Anglia, că mergeţi des la el?) A fost mai greu, Italia este o ţară foarte frumoasă, dar şi Anglia este primitoare, ne simţim foarte bine! Sperăm să se acomodeze cât mai repede! Se simte foarte bine„, a declarat Svetlana Drăguşin.

Reclamă

Mama lui Radu Drăguşin le cere românilor să nu pună o presiune inutilă şi să aibă încredere că acesta se va impune la Tottenham.

Ceea ce trebuie să înţelegem cu toţii este că Radu este un jucător tânăr, care se află într-o echipă de valoare şi trebuie să avem răbdare cu toţii. Cred că îl ajută foarte mult că vine dintr-o familie de sportivi, dar educaţia a fost pilonul numărul 1„, a mai spus mama lui Radu Drăguşin.

Gestul cu care Radu Drăgușin i-a cucerit pe englezi

S-a aflat care a fost gestul cu care Radu Drăgușin i-a cucerit pe englezi, după ultimul meci al lui Tottenham. Presa engleză a apreciat bucuria colectivă a jucătorilor lui Spurs, după golul marcat în prelungirile partidei cu Brighton. Englezii au remarcat că și internaționalul român a luat parte la această bucurie, semn că s-a adaptat perfect la noua lui echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Deși Radu Drăgușin nu a bifat niciun minut în duelul cu Brighton, a reacționat imediat după ce Johnson a marcat în prelungiri. Internaționalul român a sprintat de pe bancă direct către colegii săi, care sărbătoreau reușita.

Momentul cu Radu Drăgușin în prim-plan a demonstrat de ce Tottenham este în creștere cu Ange Postecoglou. Tânărul jucător român s-a adaptat bine la Tottenham, în ciuda faptului că multe lucruri s-au schimbat pentru el în ultima lună.

Radu Drăgușin ar putea fi iertat pentru că a avut momentul său de ezitare înaintea transferului la Tottenham, în urmă cu exact o lună. În ciuda progresului său rapid de la Genoa și a laudelor primite, Drăgușin știe că transferul este un pas mare și că va avea nevoie de un timp de adaptare.

Faptul că Postecoglou a schimbat sistemul și a folosit 3 fundași în momentul în care l-a introdus pe teren a arătat că managerul vrea să-l ajute să se adapteze mai repede în Premier League.

Drăgușin este foarte fericit în acest grup și se simte suficient de confortabil încât să sprinteze pe teren, în fața celor 61.455 de fani, pentru a se bucura alături de colegul Johnson, care tocmai decisese soarta meciului.

Ar putea fi unul dintre aspectele minore într-o bucurie imensă, dar demonstrează exact ce caracter are Radu Drăgușin și ceea ce construiește Ange Postecoglou aici”, au notat englezii de la football.london.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și