Închide meniul
Video

Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan: „Evenimentul a costat 10 milioane de dolari”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2023, 11:00 / Actualizat: 17 iulie 2023, 16:01

Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan

Chef Laurenţiu Neamţu

Chef Laurenţiu Neamţu a gătit la nunta lui Michael Jordan şi la petrecerile organizate de Celine Dion în America. Un fost finalist al show-ului Chefi la cuţite e gata să umple masa pentru Ianis Hagi şi Edi Iordănescu, dacă vor duce România la euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chef Laurentiu Neamţu e românul care a gătit pentru un club exclusivist din Florida, unde vedetele plăteau 160 de mii de dolari doar ca să facă parte. La nunta lui Michael Jordan a văzut cele mai multe vedete, dar nu a putut să ceară autografe.

Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan

„Când am ajuns în club erau foarte multe controale, ne-au oprit de două ori, ne-au controlat genţile. Au fost peste 1500 de persoane. Ţin minte că cortul abia îl vedeam în capătul celălalt, era extraordinar.

Cred că 4000 de metri pătraţi a avut cortul. Cred că a fost cea mai scumpă nuntă la care am lucrat, zvonurile au fost ceva de 10 milioane de dolari”, a spus Chef Neamţu.

Şi Celin Dion s-a bucurat de bunătăţile fostului finalist al show-ului Chefi la Cuţite.

Reclamă

„Cred că am fost la Celine Dion de două ori acasă. E un pic diferită faţă de cum o vedem noi la tv”, a mai spus Chef Neamţu.

După 4 ani de muncă în Cipru şi opt în America, Neamţu s-a întors în România şi găteşte la un hotel din Braşov.

„De mic, eu ţineam cu Steaua, dar vechea Steaua, nu FCSB-ul. Îmi place foarte mult echipa CFR Cluj. Trei săptămâni au stat la noi cei de la CFR Cluj, le-am gătit pentru prânz, multe bufeturi la prânz şi cină”.

Reclamă 4 / 0/3

Biban cu legume şi sos mediteranean! Cu asta e gata să-i cinstească pe jucătorii naţionalei dacă se califică la EURO 2024. „Să înoate, să alerge şi ei cum aleargă şi peştele în ocean”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și