Închide meniul
Video

Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan: „Evenimentul a costat 10 milioane de dolari”

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2023, 11:00 / Actualizat: 17 iulie 2023, 16:01

Reclamă

Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan

Chef Laurenţiu Neamţu

Chef Laurenţiu Neamţu a gătit la nunta lui Michael Jordan şi la petrecerile organizate de Celine Dion în America. Un fost finalist al show-ului Chefi la cuţite e gata să umple masa pentru Ianis Hagi şi Edi Iordănescu, dacă vor duce România la euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chef Laurentiu Neamţu e românul care a gătit pentru un club exclusivist din Florida, unde vedetele plăteau 160 de mii de dolari doar ca să facă parte. La nunta lui Michael Jordan a văzut cele mai multe vedete, dar nu a putut să ceară autografe.

Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan

„Când am ajuns în club erau foarte multe controale, ne-au oprit de două ori, ne-au controlat genţile. Au fost peste 1500 de persoane. Ţin minte că cortul abia îl vedeam în capătul celălalt, era extraordinar.

Cred că 4000 de metri pătraţi a avut cortul. Cred că a fost cea mai scumpă nuntă la care am lucrat, zvonurile au fost ceva de 10 milioane de dolari”, a spus Chef Neamţu.

Şi Celin Dion s-a bucurat de bunătăţile fostului finalist al show-ului Chefi la Cuţite.

Reclamă
Reclamă 4

„Cred că am fost la Celine Dion de două ori acasă. E un pic diferită faţă de cum o vedem noi la tv”, a mai spus Chef Neamţu.

După 4 ani de muncă în Cipru şi opt în America, Neamţu s-a întors în România şi găteşte la un hotel din Braşov.

„De mic, eu ţineam cu Steaua, dar vechea Steaua, nu FCSB-ul. Îmi place foarte mult echipa CFR Cluj. Trei săptămâni au stat la noi cei de la CFR Cluj, le-am gătit pentru prânz, multe bufeturi la prânz şi cină”.

Reclamă

Biban cu legume şi sos mediteranean! Cu asta e gata să-i cinstească pe jucătorii naţionalei dacă se califică la EURO 2024. „Să înoate, să alerge şi ei cum aleargă şi peştele în ocean”.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și