Închide meniul

Chefi fără limite, premieră cu 3 ediții consecutive. Marea premieră pe 20, 21 și 22 februarie, pe Antena 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 11:47

Chefi fără limite, premieră cu 3 ediții consecutive. Marea premieră pe 20, 21 și 22 februarie, pe Antena 1

Chefi fără limite, premieră cu 3 ediții consecutive în februarie

Chefi fără limite, show-ul care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format, iar îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Departe de confortul unei bucătării, fără cămări bine aprovizonate, chefii și concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiție la un alt nivel. Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă căștigătoare în anumite confruntări.

Chefi fără limite, premieră cu 3 ediții consecutive

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, este cea care îi va coordona și le va fi alături chefilor și concurenților în această aventură. Chef Iosif Ștefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicațiilor, iar Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Spre bucuria celor din fața micilor ecrane, Chefi fără limite va fi difuzat de 3 ori pe săptămână, la Antena 1, dezvăluindu-le telespectatorilor rețete tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Marea premieră a show-ului poate fi urmărită duminică, 20 februarie de la ora 20:00, luni și marți, 21 și 22 februarie, de la 20:30.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și