Închide meniul

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, amuleta e jurizată de Mario Fresh

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 13:13 / Actualizat: 8 iulie 2023, 21:17

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, amuleta e jurizată de Mario Fresh

Chefii / Antena 1

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, amuleta e jurizată de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima ediție a sezonului 11 Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență, ringul culinar aducând noutăți care condimentează jocul pentru amuletă. Lupta se dă acum între patru Chefi. Invitatul de aseară a fost Ștefan Popescu, dar cel care a obținut prima victorie a fost Cătălin Scărlătescu. În seara aceasta, Chefii vor fi jurizați la amuletă de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute.

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție a sezonului 11

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:28 – 23:25, prima ediție Chefi la cuțite a fost urmărită în minutul de aur 22:06 de peste 1,7 milioane de telespectatori, ocupând poziția de lider pe toate segmentele de public. Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.2 puncte de rating și o cotă de piață de 26.6%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 6.9 puncte de rating și o cotă de piață de 22.5%.

Reclamă

La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.7 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.7 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. Și la nivel național Chefi la cuțite a ocupat primul loc, cu 7.9 puncte de rating și 19.2% cotă de piață, surclasând postul Pro Tv, care a înregistrat 7.5 puncte de rating și 18.3% cotă de piață.

Diseară la Chefi la cuțite, amuleta e jurizată de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute

Lupta pentru amuleta cu care a debutat sezonul 11 Chefi la cuțite a adus o provocare grea pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: 11 cutii cu ingrediente secrete, deschise treptat, le-a îngreunat misiunea de a alcătui preparate coerente, dar a adus mult suspans în bucătăria maeștrilor. Primul Chef care a ocupat cel de-al patrulea banc de lucru a fost Ștefan Popescu – dar cea dintâi victorie a noului sezon i-a aparținut lui Cătălin Scărlătescu, după jurizarea aspră făcută de Speak.

Reclamă

În seara aceasta, spectacolul gastronomic continuă cu povești impresionante și invitați savuroși. Astfel, degustătorul la întrecerea pentru amuleta de diseară este Mario Fresh.

„Nu vreau să-i supăr, pentru că toți sunt prietenii mei, dar asta-i competiția și pentru asta suntem aici, nu? Și eu când am fost la ei, am avut foarte mari emoții când îi priveam și mă jurizau”, a spus Mario, hotărât să nu fie blând cu jurizarea. Chef-ul care diseară vrea să pună prima amuletă în seif este Iosif Ștefănescu. La finalul audițiilor pe nevăzute, toate amuletele câștigate de cel de-al patrulea Chef, adunate în seiful magic, pot fi câștigate de unul dintre cei trei jurați, în urma bătăliei finale.

De partea cealaltă, în arena audițiilor pe nevăzute, doi dintre competitorii care vin să-i impresioneze pe Chefi sunt frații Gavril – cei care vor trece astfel la ipostaza nouă de a găti pentru cel cu care au concurat pe Drumul aurului, Chef Cătălin Scărlătescu. Dacă la America Express, frații au demonstrat că, orice li s-a întâmpla, nu-și pierd optimismul, în bucătărie cei doi au aceeași energie.

Reclamă

Jean Gavril, prezent la Chefi la cuțite

„Vrem să-i facem o surpriză lui Scărlătescu și vom găti ceva ce am degustat la Marea Caraibilor. Sperăm să ajungem măcar pe-aproape de gustul preparatului original”, a anunțat Jean Gavril.

Tot în arena audițiilor pe nevăzute, un salt plin de savoare între generații va aduce povestea impresionantă a omului care a dat numele celor mai apreciați mici din București. Sandu Cocoșatu’ vine în platoul Chefi la cuțite pentru o întâlnire memorabilă cu cei 3 jurați. Cine va câștiga cea de-a doua amuletă și cum se va desfășura spectacolul culinar la jurizările pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Echipa Saint Tropez a pierdut aseară primul concurent, într-o ediţie de Chefi la cuțite care a fost lider de piaţă
Media • 13:50
Echipa Saint Tropez a pierdut aseară primul concurent, într-o ediţie de Chefi la cuțite care a fost lider de piaţă
Show-ul culinar Chefi la cuţite a fost lider de audienţă
Media • 2 oct., 13:51
Chef Scărlătescu a câştigat cel de-al treilea battle, folosind o amuletă spectaculoasă. Show-ul culinar, lider de audienţă
Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă
Media • 13 sept., 13:35
Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă
Gică Popescu este noul analist al meciurilor naţionalei la Antena 1
Media • 8 sept., 11:23
Gică Popescu este noul analist al meciurilor naţionalei la Antena 1
Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 12 a fost lider de audiență cu ediția 5
Media • 7 sept., 14:45
Chefi la cuțite, lider de audiență. Florin Dumitrescu a câștigat amuleta. Cea mai mică femeie din lume s-a întâlnit cu jurații
Ultimele știri
14:37 Adevăratul motiv pentru care David Popovici a refuzat propunerea lui Ion Ţiriac şi nu a plecat în SUA: „Aş fi pierdut asta!” 14:16 FotoImagini fabuloase cu „Fane Bodyguardul”, „sperietoarea” de pe vremuri a lui Gigi Becali. Schimbarea radicală a luptătorului 14:13 Jose Mourinho, „pe făraş” la AS Roma! Clubul din capitala Italiei i-a găsit deja înlocuitor! 13:50 Echipa Saint Tropez a pierdut aseară primul concurent, într-o ediţie de Chefi la cuțite care a fost lider de piaţă 13:15 Lovitură pentru Edi Iordănescu! Florin Tănase e accidentat şi ratează convocarea la dubla cu Belarus şi Andorra 12:51 VideoAndrei Stoica îl distruge pe Badr Hari, înainte de Glory 89 (sâmbătă, ora 20:00, AntenaPLAY): „Ar trebui să se retragă!” 12:49 FotoOctavian Popescu se pregăteşte de nuntă! Gigi Becali i-a făcut deja un cadou de 200.000 de euro: „Nu e vagabond!” 12:46 Câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA: „Toată lumea mi-a spus că sunt nebun” 12:21 Presa franceză îl critică pe Istvan Kovacs după delegarea de la Newcastle – PSG! Arbitrul român, numit „călău” 12:06 Gigi Becali s-a revoltat după ce Dănuţ Lupu a fost dat afară de la CS Dinamo: „Îl arunci ca pe o măsea stricată?” Vezi toate știrile
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE