Închide meniul

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, amuleta e jurizată de Mario Fresh

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 13:13 / Actualizat: 8 iulie 2023, 21:17

Reclamă
Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, amuleta e jurizată de Mario Fresh

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție

Chefii / Antena 1

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, amuleta e jurizată de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima ediție a sezonului 11 Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență, ringul culinar aducând noutăți care condimentează jocul pentru amuletă. Lupta se dă acum între patru Chefi. Invitatul de aseară a fost Ștefan Popescu, dar cel care a obținut prima victorie a fost Cătălin Scărlătescu. În seara aceasta, Chefii vor fi jurizați la amuletă de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute.

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție a sezonului 11

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:28 – 23:25, prima ediție Chefi la cuțite a fost urmărită în minutul de aur 22:06 de peste 1,7 milioane de telespectatori, ocupând poziția de lider pe toate segmentele de public. Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.2 puncte de rating și o cotă de piață de 26.6%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 6.9 puncte de rating și o cotă de piață de 22.5%.

La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.7 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.7 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. Și la nivel național Chefi la cuțite a ocupat primul loc, cu 7.9 puncte de rating și 19.2% cotă de piață, surclasând postul Pro Tv, care a înregistrat 7.5 puncte de rating și 18.3% cotă de piață.

Diseară la Chefi la cuțite, amuleta e jurizată de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute

Lupta pentru amuleta cu care a debutat sezonul 11 Chefi la cuțite a adus o provocare grea pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: 11 cutii cu ingrediente secrete, deschise treptat, le-a îngreunat misiunea de a alcătui preparate coerente, dar a adus mult suspans în bucătăria maeștrilor. Primul Chef care a ocupat cel de-al patrulea banc de lucru a fost Ștefan Popescu – dar cea dintâi victorie a noului sezon i-a aparținut lui Cătălin Scărlătescu, după jurizarea aspră făcută de Speak.

Reclamă
Reclamă 4

În seara aceasta, spectacolul gastronomic continuă cu povești impresionante și invitați savuroși. Astfel, degustătorul la întrecerea pentru amuleta de diseară este Mario Fresh.

„Nu vreau să-i supăr, pentru că toți sunt prietenii mei, dar asta-i competiția și pentru asta suntem aici, nu? Și eu când am fost la ei, am avut foarte mari emoții când îi priveam și mă jurizau”, a spus Mario, hotărât să nu fie blând cu jurizarea. Chef-ul care diseară vrea să pună prima amuletă în seif este Iosif Ștefănescu. La finalul audițiilor pe nevăzute, toate amuletele câștigate de cel de-al patrulea Chef, adunate în seiful magic, pot fi câștigate de unul dintre cei trei jurați, în urma bătăliei finale.

De partea cealaltă, în arena audițiilor pe nevăzute, doi dintre competitorii care vin să-i impresioneze pe Chefi sunt frații Gavril – cei care vor trece astfel la ipostaza nouă de a găti pentru cel cu care au concurat pe Drumul aurului, Chef Cătălin Scărlătescu. Dacă la America Express, frații au demonstrat că, orice li s-a întâmpla, nu-și pierd optimismul, în bucătărie cei doi au aceeași energie.

Reclamă

Jean Gavril, prezent la Chefi la cuțite

„Vrem să-i facem o surpriză lui Scărlătescu și vom găti ceva ce am degustat la Marea Caraibilor. Sperăm să ajungem măcar pe-aproape de gustul preparatului original”, a anunțat Jean Gavril.

Tot în arena audițiilor pe nevăzute, un salt plin de savoare între generații va aduce povestea impresionantă a omului care a dat numele celor mai apreciați mici din București. Sandu Cocoșatu’ vine în platoul Chefi la cuțite pentru o întâlnire memorabilă cu cei 3 jurați. Cine va câștiga cea de-a doua amuletă și cum se va desfășura spectacolul culinar la jurizările pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu traverstiții, cu homosexualii”

14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și