Închide meniul
VIDEO

Christian Eriksen a vorbit pentru prima dată despre momentele horror de la EURO 2020. „Am murit timp de cinci minute!”. Ce s-a întâmplat la spital şi ce mesaj a avut pentru fani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2022, 20:54

Christian Eriksen a vorbit pentru prima dată despre momentele horror de la EURO 2020. „Am murit timp de cinci minute!. Ce s-a întâmplat la spital şi ce mesaj a avut pentru fani

Christian Eriksen, dezvăluiri în premieră

Colaj Profimediaimages

La aproape şapte luni după acele momente de coşmar, Eriksen a acceptat invitaţia de a participa la un interviu. A povestit că a fost copleşit de mesajele primite de la oameni din toată lumea şi că salonul în care a fost internat, în spital, a fost umplut cu buchete de flori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Eriksen: „Am murit timp de cinci minute”

A fost uimitor cât de mulţi oameni au simţit nevoia să-mi scrie sau să trimită flori. Asta m-a făcut foarte fericit. La spital mi se tot spunea că voi primi din ce în ce mai multe flori.

A fost ciudat pentru că nu mă aşteptam ca oamenii să trimită flori, pentru că am murit timp de cinci minute.

A fost extraordinar (n.r. gestul lor), mi-a fost de mare ajutor să primesc toate acele urări de bine. Oamenii continuă să îmi scrie şi acum„, a rememorat Chrstian Eriksen.

Reclamă

Eriksen a precizat că şi-a dorit să le mulţumească personal tuturor medicilor şi coechipierlor de la naţionala Italiei, dar şi de la Inter.

Le-am mulţumit oamenilor pe care i-am întâlnit personal, le-am mulţumit personal medicilor, coechipierilor şi familiilor lor. Tuturor fanilor care au trimis mii de scrisori, e-mailuri şi flori, sau care vin la mine pe strată – atât în Italia, cât şi în Danemarca – le mulţumesc pentru sprijinul primit. M-a ajutat să trec peste acest moment„, a transmis internaţionalul danez.

Christian Eriksen a postat un mesaj emoţionant şi pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

A trecut ceva timp. Sper că acest videoclip explică ceea ce simt faţă de toate mesajele, scrisorile, e-mailurile, florile şi gândurile primite de la voi. Vă mulţumesc pentru toată dragostea„, a scris Eriksen pe contul său de Instagram.

Citește și:

Christian Eriksen şi-a reziliat contractul cu Inter Milano

Eriksen poate semna acum cu altă echipă, deoarece nu poate evolua în Italia. Motivul? După problema suferită la EURO 2020 i s-a implantat un defibrilator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac. În Serie A nu se permite să evolueze aşa, astfel că, în luna decembrie, şi-a reziliat contractul.

Inter Milano confirmă înțelegerea de a încheia contractul cu Christian Eriksen de comun acord. Clubul și întreaga formație Nerazzurri îi urează lui Christian tot binele din lume”, a anunţat Inter.

Recomandări
  • Christian Eriksen a avut nevoie de minute în şir de resuscitare
  • Declaraţii în premieră ale mijlocaşului de 29 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și