Închide meniul
Foto

Cine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2024, 9:49

Reclamă
Cine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare

Un român, alături de Lamine Yamal şi Cristiano Ronaldo! Cine sunt cei mai tineri marcatori din istoria Campionatelor Europene

Lamine Yamal, după semifinala Spania - Franţa, de la EURO 2024 / Profimedia

Cine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. La dor 17 ani, Lamine Yamal este considerat unul din starurile fotbalului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Yamal a avut un Campionat European de vis, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai Spaniei. După ce a cucerit marele trofeu, Lamine Yamal a fost surprins alături de iubita sa. Alex Padilla este studentă şi o influenceriţă de succes în Spania. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI LAMINE YAMAL)

Cine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial

Alex Padilla s-a pozat cu Lamine Yamal şi cu trofeul de la EURO, dar a fost surprinsă şi în alte meciuri când îşi susţinea iubitul.

Imagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal

Imagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! S-a declanşat nebunia în rândul jucătorilor lui Luis de la Fuente, după finala câştigată la limită în faţa Angliei. Spania s-a impus cu 2-1 în finala cu Anglia, şi a câştigat al patrulea trofeu europen din istorie. Englezii au pierdut a doua finală consecutivă.

Alvaro Morata a fost cel care a ridicat trofeul EURO 2024, în uralele coechipierilor săi. Trofeul i-a fost înmânat căpitanului chiar de către Regele Spaniei, prezent la finala din Germania.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii s-au bucurat la maxim de succesul înregistrat alături de naţionala lor, la turneul final din Germania, în timp ce englezii s-au prăbuşit pe gazon (vezi galeria foto de la finalul articolului). Spania a devenit prima echipă cu patru titluri europene, după cele obţinute în 1964, 2008 şi 2012.

Lamine Yamal a scris istorie, devenind cel mai tânăr jucător care a jucat la EURO, în meciul cu Croaţia (3-0), la 16 ani şi 338 de zile. Apoi a devenit cel mai tânăr marcator într-o semifinală, 24 de zile mai târziu, iar duminică a devenit cel mai tânăr jucător care dispută şi câştigă o finală, la 17 ani şi o zi.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și