Închide meniul
Foto

Cine e provocatoarea blondă care a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea! Tânăra superbă e foarte cunoscută în showbiz

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2023, 10:34

Cine e provocatoarea blondă care a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea!

Cine e provocatoarea blondă care a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea!

Cristi Manea, Jo şi Irina Deaconescu / Instagram

  • Cristi Manea s-a căsătorit cu Irina Deaconescu
  • La nunta lor a fost prezentă şi Jo, care a prins şi buchetul!

Provocatoarea blondă care a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea e o cântăreaţă cunoscută din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Anuța, în vârstă de 28 de ani, este cunoscută drept „Jo”. Ea a participat în trecut la X Factor, unde a obţinut locul 2.

Cine e provocatoarea blondă care a prins buchetul la nunta lui Cristi Manea!

Jo a avut onoarea de a prinde buchetul la nunta lui Cristi Manea cu Irina Deaconescu.

Reclamă

Casă de piatră, Irina Deaconescu și Cristian Manea. Sunteți frumoși rău! Am prins buchetul fără să vreau”, a scris „Jo” pe Instagram. Ea s-a pozat cu buchetul şi cu cei doi miri.

Jo are aproape 400.000 de urmăritori, fiind o cântăreaţă foarte îndrăgită în România.

Reclamă

Cea mai lungă relaţie a cântăreţei a fost cea cu Juno, de aproape 5 ani. Cei doi s-au despărţit anul trecut, dar, recent, au scos un hit împreună, „Nimeni nu ne poate despărți”. Jo şi Juno au tot apărut împreună în ultimul timp, ba chiar în ipostaze apropiate, şi nu este exclus să se fi împăcat şi să formeze din nou un cuplu.

Imagini fabuloase cu Florinel Coman. S-a „rupt” pe manelele lui Tzancă Uraganu, la nunta lui Cristi Manea

Au apărut imagini fabuloase cu Florinel Coman. Până să ajungă la echipa naţională, pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia, „Mbappe” de la FCSB s-a „rupt” pe manele la nunta lui Cristi Manea de la CFR Cluj.

Alex Velea, Antonia, Oana Radu şi Tzancă Uraganu au încins atmosfera pe ringul de dans. La ţanc a venit melodia lui Tzanca Uraganul, pentru Coman, care a trăit la maxim momentul.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman şi fostul golgheter de la FCSB, Florin Tănase, au mers la nunta rivalului Manea de la Cluj. Şut a făcut şi el nunta la Oradea, iar Achim i-a fost naş.

Cristi Manea a facut nuntă la mare, cu Irina, iubita care i-a dăruit doi copii. „Acum, mie îmi vine să plâng”, a spus fundaşul lui CFR Cluj, în timpul unui discurs ţinut în faţa soţiei sale.

Vremea le-a dat emoţii mirilor la nunta de pe plajă. Mario Camora îi este naş lui Manea.

Am auzit că o să se ducă vremea asta, Dumnezeu a zis să ne dea un pic cu bani. Că iubire, ne-a făcut”, a reacţionat Irina, în faţa invitaţilor.

De pe nisip, petrecerea s-a mutat într-un club de fiţe din Mamaia. Cristi Manea a făcut un gest surprinzător, cu mai multe bancnote, în faţa lui Tzancă Uraganu.

Adrian Şut s-a căsătorit şi el! Primele imagini de la nunta jucătorului de la FCSB

Adrian Şut s-a căsătorit şi el! Mijlocaşul de la FCSB şi aleasa inimii sale, Bianca Negrescu, şi-au unit destinele în weekend.

Naşii celor doi miri au fost Florin Achim şi jumătatea acestuia. Florin Achim a fost şi el component al FCSB până la jumătatea lunii februarie a acestui an. De atunci nu mai are club.

Reclamă

Adrian Şut şi Bianca Negrescu erau împreună de 4 ani. Cei doi s-au logodit în luna mai a anului trecut, în Dubai.

Împreună pentru totdeauna! Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou de 3 ani și pentru ceea ce ești! Te iubesc!”, a scris Bianca Negrescu anul trecut, pe contul ei de Instagram, după ce a acceptat să fie soţia mijlocaşului de la FCSB.

În vârstă de 24 de ani, Adrian Şut este evaluat de site-ul transfermarkt.com la 1,2 milioane de euro. El a fost transferat în 2019 de către Gigi Becali, de la Academica Clinceni, fără ca milionarul să plătească vreo sumă de transfer. După ce l-a împrumutat timp de un an la echipa de la care l-a transferat, Adrian Şut s-a întors la FCSB.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională
Echipa naţională • 24 mart., 11:32
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională: „Când văd câte prostii face copilul ăsta…”
Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu şi a pus "la zid" un "tricolor"
Echipa naţională • 23 mart., 21:26
Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu şi a pus „la zid” un „tricolor”: „Niciodată nu aş fi jucat cu el!”
Mihai Stoica, verdict după decizia inedită a lui Edi Iordănescu, din meciul cu Irlanda de Nord
Echipa naţională • 23 mart., 17:52
Mihai Stoica, verdict după decizia inedită a lui Edi Iordănescu, din meciul cu Irlanda de Nord: „Nu e o variantă!”
Cristi Manea spus lucrurilor nume FCU Craiova - CFR Cluj 1-3
Liga 1 • 18 feb., 8:53
Cristi Manea a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3: „Am rămas cu un gust amar”. Ce a spus despre plecare
CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Un titular refuză să îşi prelungească înţelegerea! Anunţul lui Cristi Balaj
Liga 1 • 16 feb., 15:58
CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Un titular refuză să îşi prelungească înţelegerea! Anunţul lui Cristi Balaj