Închide meniul

„Cine era idolul femeilor în Generația de Aur?”. Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri: „Și acum arată WOW!”

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2022, 10:34

„Cine era idolul femeilor în Generația de Aur?. Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri: „Și acum arată WOW!

Gică Hagi a spus cine era "idolul femeilor" din Generația de Aur

Gică Hagi, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

  • „Cine era idolul femeilor în Generația de Aur?”. Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri

„Cine era idolul femeilor în Generația de Aur?”, a fost întrebarea primită de Gică Hagi. „Regele” a deschis „cutia” cu amintiri din perioada de glorie a naționalei României. Printre multe povești de pe teren, Hagi a vorbit și despre viața personală a jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul-patron de la Farul Constanța a fost întrebat cine era, în viziunea lui, cel mai atrăgător dintre jucătorii de la echipa națională, din anii ’90.

„Cine era idolul femeilor în Generația de Aur?”. Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri

Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri: Ilie Dumitrescu, fostul său coechipier din compartimentul ofensiv, alături de care a făcut furori la Campionatul Mondial din 1994.

Reclamă

Al doilea în topul creat de Hagi este Dan Petrescu, actualul său rival din Liga 1:

„Ilie! El era. Ilie, Dan (n.r. – Petrescu). Lui mereu i-a plăcut acest lucru, arată wow și acum. Tot Ilie Dumitrescu (n.r. – cine era glumețul). Și Ionuț Lupescu. Făceam de toate, îți dai seama, când stăteam atâtea zile în cantonament”, a spus Gică Hagi, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Reclamă

Recent, Gică Hagi a tras un semnal de alarmă uriaș pentru autorități, în contextul dezvoltării fotbalului românesc.

„Regele” ia în calcul retragerea de la Farul Constanţa, unde nu mai vrea să fie în conducerea clubului. Gică Hagi îşi doreşte doar să antreneze echipa, iar, dacă rezultatele nu vor apărea, fostul mare internaţional anunţă că e dispus să fie înlocuit.

Gică Hagi, mesaj radical pentru autorități

Hagi este de părere că echipa are nevoie de investitori puternici pentru a deveni o forţă în România. Ba mai mult, fostul mare fotbalist este de părere că ţara noastră are nevoie de lege care să ajute mult mai mult sportul.

Reclamă 4 / 0/3

„Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac munca la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare. Vreau să rămân cu maxim 10%-20% din acţiuni la Farul. 

O să rămân cu funcţia de manager. Dacă sunt competitiv, o să rămân pe bancă. Dacă nu, o să mă retrag şi o să vină altcineva. Trebuie să schimbăm lucruri clare. Eu am drumul meu. Astăzi o să fiu, mâine n-o să fiu. Acţionar voi rămâne ‘forever’ la Farul. Vrem să facem un club la fel ca în afară. Voi vreţi să fiu cel mai bun, să câştig toate meciurile. Sper să vină lumea puternică!

Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc. Afacerile se fac cu firme, care pot cumpăra acţiuni. Să vină să cumpere. Altfel ne înecăm. Noi suntem colacul acum. Sunt în mare cu colacul, salvează-te! Eu ce să fac? Anul trecut am avut salariu 500 de euro. Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”, a transmis Gică Hagi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România