Închide meniul
Foto

Cine este femeia lângă care şi-a găsit liniştea Steliano Filip. Fiviane l-a făcut pe fostul dinamovist să uite de divorţul de prima soţie

Antena Sport Publicat: 14 mai 2023, 19:03

Reclamă
Cine este femeia lângă care şi-a găsit liniştea Steliano Filip. Fiviane l-a făcut pe fostul dinamovist să uite de divorţul de prima soţie

Cine este femeia lângă care şi-a găsit liniştea Steliano Filip

Steliano Filip s-a căsătorit în acest an cu Fiviane / Instagram

Fiviane Filip este femeia lângă care şi-a găsit liniştea Steliano Filip. Fundaşul în vârstă de 28 de ani, care joacă în Ungaria pentru Mezokovesd, a trecut peste momentele grele din viaţa lui şi a uitat de divorţul de prima soţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este femeia care mă face cel mai fericit„, spunea Steliano despre Fiviane. La doi ani după ce s-a despărţit cu scandal de Bianca Marina, fostul dinamovist şi-a refăcut viaţa. S-a căsătorit în luna martie cu iubita lui, care lucrează într-un cabinet stomatologic.

Cine este femeia lângă care şi-a găsit liniştea Steliano Filip

Steliano şi Fiviane trebuiau să îşi unească destinele în această vară, dar s-au grăbit şi şi-au oficializat relaţia la Starea Civilă. Tânăra care este de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi-a sărbătorit de curând ziua de naştere şi a primit un mesaj emoţionant de la „Stelu”.

Iubita mea. Astăzi este prima ta aniversare în care ai un nou statut – de soţie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tine şi în fiecare zi mă rog ca El să îţi umple viaţa de fericire, să te protejeze ţi să iţi dea putere în orice circumstanţă! Te iubesc şi îţi promit că voi face tot ce e posibil pentru ca anii tăi să fie tot mai frumoşi, iar tu să fii mereu împlinită! La mulţi ani binecuvântaţi, iubirea mea!„, a fost mesajul pe care l-a postat Steliano Filip pe Instagram.

Fiviane Filip este femeia care l-a făcut pe Steliano Filip să uite de divorţul de prima soţie
Fiviane Filip este femeia care l-a făcut pe Steliano Filip să uite de divorţul de prima soţie

Fiviane i-a răspuns imediat fostului dinamovist. „Te iubesc şi te preţuiesc veşnic, binecuvântarea mea cerească!„, a comentat noua soţie a lui Steliano.

Reclamă
Reclamă 4

Steliano Filip a jucat în două mandate pentru Dinamo. A câştigat alături de „câini” Supercupa României (2012) şi Cupa Ligii (2017).

Steliano Filip, divorţ cu scandal de Bianca Marina

Bianca Marina şi Steliano Filip au împreună un copil, iar divorţul a fost unul cu scandal. Fostul fundaş de la Dinamo a acuzat-o de infidelitate pe Bianca Marina, dar şi că nu este o mamă bună.

Fotbalistul a divorţat de soţia sa după 7 ani de relaţie. Până să se oficializeze despărţirea, Bianca a fost văzută în compania unui bărbat misterios. Femeia a susţinut că acesta este doar un amic.

Reclamă

Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi şi te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presă. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră„, a spus Bianca Filip pentru Antena Stars.

După ce s-a convertit la penticostalism, Steliano Filip a vrut să îşi convingă şi soţia să facă acelaşi pas. Bianca Marina nu a reuşit să facă acest lucru, deşi a încercat.

Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă. A încercat să mă convertească și am încercat și eu să merg în direcția asta, dar …. Nu spun că este un lucru rău, încurajez oamenii care pot face asta să o facă, doar că eu nu m-am regăsit. (…)

Îl simțeam că și-ar fi dorit să mă duc pe drumul lui. Eu mă bucur pentru el că a făcut lucrul ăsta, chiar s-a schimbat în bine, dar când lucrurile se răcesc, oricât de schimbat este un om, nu e aceeași …. Consider că la 27 de ani trebuie să stai cu un om și să vă iubiți cu adevărat, nu să stați platonic că sunteți voi de 10 ani”, a spus Bianca Marina, la acel moment, pentru Antena Stars.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Citește și