Închide meniul
Foto

Cine este Adriana Paul, românca urmărită de Neymar. I-a atras atenţia brazilianului după ce a stat lângă Lionel Messi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2023, 11:37 / Actualizat: 19 martie 2023, 13:32

Cine este Adriana Paul, românca urmărită de Neymar. I-a atras atenţia brazilianului după ce a stat lângă Lionel Messi

Cine este Adriana Paul, românca urmărită de Neymar

Adriana Paul i-a atras atenţia lui Neymar / Colaj Instagram

Cine este Adriana Paul, românca urmărită de Neymar. Starul lui PSG a pus ochii pe Adriana Paul, tânăra care a atras toate privirile la festivitatea de premiere de după finala Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriana Paul a fost cea care a ţinut în mână trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului, câştigat de Lionel Messi. Românca i-a captat atenţia şi coechipierului de la PSG al superstarului argentinian.

Cine este Adriana Paul, românca urmărită de Neymar

Adriana este stewardesă la o companie aeriană din Qatar şi are 39.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Unul dintre cei mai noi fani ai ei este chiar Neymar. Atacantul de 31 de ani pare să fi fost atras de frumuseţea româncei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Adriana Paul locuieşte de peste cinci ani în Orientul Mijlociu. „Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal”, spunea aceasta, potrivit libertatea.ro, după ce a fost prezentă la festivitate de premiere de la CM 2022. A stat, pe scenă, chiar în spatele preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron.

Neymar s-a împacat cu Bruna Biancardi, cea de care se despărţise în 2020. Cei doi s-au afişat de mai multe ori în acest an şi chiar s-au fotografiat în timp ce se sărutau.

Reclamă

Fie ca Dumnezeu să continue să protejeze relația noastră, te iubesc, poți conta mereu pe mine„, a fost mesajul primit de la Neymar de la iubita lui, potrivit marca.com.

Neymar s-a operat cu succes în Qatar

Săptămâna trecută, Neymar s-a operat cu succes în Qatar! Superstarul lui PSG a fost supus astăzi unei intervenții chirurgicale care s-a dovedit a fi un succes, însă brazilianul nu va mai juca în acest sezon.

Neymar s-a accidentat grav la glezna dreapta în meciul de campionat dintre PSG și Lille de acum 3 săptămâni, ratând returul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, câștigat de bavarezi, scor 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar Jr a fost operat vineri la Spitalul Aspetar din Doha de profesorii Peter D’hoodge, James Calder si Rodrigo Lasmar. Operaţia a decurs foarte bine. Jucătorul va respecta acum un protocol de odihnă şi recuperare”, a spus clubul parizian într-un comunicat de presă.

Neymar a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani, iar „stafful medical al lui Paris Saint-Germain a recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă”, conform clubului parizian. El ar putea fi indisponibil între trei şi patru luni.

Brazilianul i-a asigurat pe fanii lui PSG că va reveni mai puternic în stagiunea următoare. „Voi reveni mai puternic!”, a scris Neymar, pe Twitter.

29 de partide a adunat Neymar pentru PSG în actuala stagiune. Fotbalistul de 31 de ani a reușit 18 goluri și 17 assist-uri. Are o cotă de piaţă de 75 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Tensiuni între Neymar și conducerea de la PSG

Recent, presa din Franța a scris despre faptul că Neymar nu s-ar afla într-o relație tocmai bună cu Luis Campos, directorul sportiv de la PSG.

Luis Campos a sosit în vara anului trecut la campioana Franței. Oficialul parizian l-a adus și pe Christophe Galtier, actualul antrenor al Parisului. Ambii au venit de la Lille, echipă alături de care au reușit să câștige campionatul în Franța în sezonul 2020/2021.

Directorul sportiv de la PSG a avut un obiectiv clar în momentul venirii pe „Parc des Princes”: plecarea lui Neymar. Luis Campos a considerat că fotbalistul brazilian încurcă mai mult decât să ajute și a forțat transferul său. Totuși, sud-americanul nu a putut fi vândut, astfel că rămânerea sa la PSG a creat tensiuni uriașe, notează jurnaliștii din Franța.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și