Închide meniul
Foto

Cine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi

Publicat: 24 august 2024, 14:00

Reclamă
Cine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi

Cine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi!

Familia Hagi / Instagram

După nunta anului de la Domeniul Ştirbey, familia Hagi se pregăteşte de un alt eveniment de calibru. Iată cine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Ferfelis a cerut-o în căsătorie pe Kira Hagi, iar fiica lui Gică Hagi a acceptat. (IMAGINI RARE CU THOMAS FERFELIS ÎN GALERIA FOTO)

Cine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi

Logodnicul Kirei Hagi, Thomas Ferfelis (28 de ani), este manager la Cernica Events, local de pe malul lacului Cernica. Thomas Ferfelis se trage dintr-o familie foarte bună din Grecia.

Părinţii lui sunt doi cunoscuţi antreprenori greci, care deţin holdingul Elgeka Ferfelis, relatează cancan.ro.

Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au cunoscut în perioada în care studiau amândoi la International School of Bucharest. Ulterior, Thomas Ferfelis a absolvit Universitatea Southampton din Marea Britanie.

Reclamă
Reclamă

În ceea ce o priveşte pe Kira Hagi, ea este o tânără şi talentată actriţă. Kira Hagi a fost distribuită şi în serialul „Lia”, de la Antena 1, în rolul Mirei Bădescu.

Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy. Ea a decis să se întoarcă în România, după ce plecase iniţial în Statele Unite cu gândul de a rămâne acolo.

Kira Hagi, mesaj emoţionant după nunta lui Ianis Hagi

Kira Hagi a transmis un mesaj emoţionant după nunta lui Ianis Hagi. Kira Hagi a postat o imagine superbă cu fratele său şi Elena. Nunta lui Ianis Hagi cu Elena, care a avut loc la Domeniul Ştirbey, a fost transmisă în exclusivitate de Antena 1.

Reclamă

Imaginea postată de Kira Hagi a fost însoţită de un mesaj emoţionant, în care fiica lui Gică Hagi şi-a exprimat dragostea uriaşă pentru fratele său.

„Două suflete pereche şi puterea unui “pentru totdeauna” rostit în șoaptă. Vă iubesc! 14.07.24”, a fost mesajul superb postat de Kira Hagi.

Elena Hagi a postat o fotografie de colecţie cu Gică Hagi şi Ianis Hagi, pe ringul de dans. Soţia internaţionalului român a imortalizat momentul superb. Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios pe 14 iulie, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Petrecerea cu peste 700 de invitaţi a avut loc la Domeniul Ştirbey, iar Antena a difuzat imagini în exclusivitate.

După nunta sa cu internaţionalul român, Elena Hagi a postat o serie de fotografii, pe contul său de Instagram. Într-una dintre imagini a fost surprins şi Gică Hagi, dansând alături de fiul său.

„M-am căsătorit cu cel mai bun prieten. Credeţi că ne-am distrat?”, a fost mesajul care a însoţit fotografiile postate de Elena Hagi.

Postarea soţiei lui Ianis Hagi s-a viralizat instant. Aceasta a strâns peste 13.000 de aprecieri, în mai puţin de jumătate de oră de la publicare.

De asemenea, fanii au reacţionat imediat şi în comentarii: „Adorabili”, „Superbi”, „Naturaleţe şi simplitate” şi „Nişte scumpi”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Elena Hagi, la postarea sa.

După nunta cu Ianis Hagi, Elena Hagi a luat decizia de a-şi face contul de Instagram public. În prezent, soţia internaţionalului român are peste 46.000 de urmăritori.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:58

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

19:55

LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Benfica – Estrela e de la 22:30

19:46

Dennis Man, debut fabulos în Serie A! A marcat magnific cu Milan și a ajuns la două goluri în două meciuri!

19:33

LIVE SCOREParma – AC Milan 1-0. Dennis Man a dat lovitura încă din minutul 2! Românul face spectacol în Serie A

19:29

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Ce legătură are cu FCSB

19:18

Alexandru Cicâldău semnează cu Westerlo! Anunțul făcut în presa din Turcia: „Echipa e gata să plătească!”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și