Închide meniul
Foto

Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali! Divele arată senzaţional

Reclamă

Publicat: 19 august 2023, 12:43

Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali! Divele arată senzaţional

Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali

Gigi Becali s-a înfuriat pe iubitele fotbaliştilor de la FCSB / Colaj Profimediaimages/Instagram

Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali. Milionarul român a răbufnit în cadrul unei conferinţe susţinute la Palat şi a făcut noi declaraţii extrem de controversate. Patronul FCSB-ului este convins că rezultatele slabe de la echipă sunt din cauza iubitelor fotbaliştilor vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut o criză de nervi după eliminarea FCSB-ului din Conference League. A cerut staff-ului tehnic antrenamente mai dure, motiv pentru care Mihai Pintilii i-ar fi răspuns că ia în calcul să plece.

Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali

Becali a ordonat ca antrenamentele să fie mai lungi cu 30 de minute şi a explicat de ce insistă pentru aşa ceva. Soţiile şi prietenele fotbaliştilor de la FCSB, care sunt de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), au fost arătate cu degetul de latifundiarul din Pipera.

Dacă te antrenezi, nu îţi mai arde nici de băutură, nici de femei. Nu îţi mai arde că eşti obosit, nu mai ai cum, nu mai ai sevă! Aşa… dacă nu eşti obosit, femei în primul rând. Femei, femei, femei! Acum băgaţi pe tik-tok.

Nu e mă aşa? Ei sunt tineri, au putere. Nu îşi consumă puterea? Nu, de băutură nu… dar prima şi prima sunt femeile. Acum pac pe internet… femei, femei, femei… Dar dacă ai antrenament de jumătate de oră, 45 de minute, hai du-te gata, hai fugi la femei. Aşa este! Lasă mă, m-am antrenat destul, mă antrenez cu femeile. Nu e aşa? 100% e aşa„, a declarat Gigi Becali în faţa Palatului din Aleea Alexandru.

Reclamă

Patrenerele jucătorilor de la FCSB au atras toate privirile în această vară. Imaginile cu iubitele lui Ştefan Târnovanu, Octavian Popescu, Florinel Coman, Risto Radunovic şi Andrea Compagno au devenit virale pe reţelele sociale.

Iubitele fotbaliștilor din Liga 1 au făcut senzație în vacanță

Ștefan Târnovanu a fost printre puținii jucători ai României U21 care s-au remarcat la Campionatul European. Titularul dintre buturile FCSB-ului a fost în vacanţă în Cipru. A avut-o lângă el pe Laura Țurcanu, tânăra cu care este de mai mulți ani într-o relație. Au postat, pe Instagram, mai multe imagini de la plajă și de la piscină.

Coechipierul său de la vicecampioana României, Risto Radunovic, s-a distrat alături de iubita Stefana Petrovic în Porto.

Reclamă 4 / 0/3

În schimb, golgheterul roș-albaștrilor, Andrea Compagno, a fost în Insulele Capului Verde înainte de startul campionatului. Atacantul italian a făcut show alături de partenera lui, Helenia Sole.

Tavi Popescu și-a dus iubita în Veneția și a plimbat-o cu gondola. „Iubita mea„, i-a scris Tavi Popescu. Acesta a folosit şi un emoji care înfăţişa o inimă roşie. Răspunsul Alinei nu s-a lăsat mult aşteptat. „Te iubesc„, i-a comentat ea.

Florinel Coman este cel mai în formă fotbalist de la FCSB şi singurul jucător remarcat de patron după „dubla” cu Nordsjaelland. „Mbappe” Coman o are alături pe Ioana Timofeciuc, cea care a devenit mamă în urmă cu un an.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și