Închide meniul

Ciprian Marica l-a dat afară pe Ilie Năstase din fundația care-i poartă numele! Miza uriașă a scandalului. „E nebun! A luat-o razna!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 13:55

Ciprian Marica l-a dat afară pe Ilie Năstase din fundația care-i poartă numele! Miza uriașă a scandalului. „E nebun! A luat-o razna!

Scandal monstru între Ciprian Marica și Ilie Năstase

Sport Pictures

Miza este una uriașă. Fundația „Ilie Năstase”, care administrează Baza Voința, are în patrimoniu terenuri extrem de valoroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica mi-a furat fundația! Eu, care am creat fundația, nu mai sunt membru, nu mai sunt nimic… L-a băgat pe taică-su și pe unchi-su în fundație și pe mine m-a scos, am rămas fără fundație, asta a făcut domnul Marica. Mi-a furat baza Voința!.

L-am adus acolo să facă, să construiască ceva frumos, i-am închiriat terenul de fotbal… și acum are pretenții la toată baza, mi-a luat tot terenul, toată baza. Omul ăsta a luat-o razna! Pe cine a dat afară? Pe mine m-a dat afară din fundație! L-a băgat pe taică-su și pe unchi-su… și cu el…”, a tunat Ilie Năstase.

Ilie Năstase din fundația care îi poartă numele de către Ciprian Marica

Ciprian Marica a înaintat la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală în luna mai 2021 o acțiune pentru scoaterea lui Ilie Năstase din Fundație, scrie prosport.ro. Cererea i-a fost respinsă pe 6 septembrie, după trei înfățisări, scrie sursa citată.

Marica nu s-a lăsat și a revenit în octombrie cu altă acțiune. De această dată, fostul fotbalist a avut câștig de cauză, astfel că Ilie Năstase a fost scos din fundație, pe 7 octombrie. În locul lui „Nasty”, Marica i-a introdus în Fundație pe tatăl și unchiul său.

Reclamă

„A făcut niște hârtii… că eu i-am dat o procură, ca membru, să poată lucra acolo, în cadrul fundației… și el și-a băgat familie… a făcut falsuri, cred… Mi s-a făcut rău când m-a anunțat avocatul… Am probleme cu inima, am bypass, am făcut palpitații, am fost la spital…

„Cum să faci așa ceva?! E nebun… e nebun… ce-a făcut… O să plătească el pentru treaba asta! Urât, ce să mai zic… O să merg la poliție, la procuratură, oriunde va fi nevoie ca să-mi recuperez fundația, munca mea. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit. M-a pus să semnezi niște procuri… niște acte… și m-a păcălit. Dar cum mi-a luat el mie fundația prin hoție, o să vadă în justiție cum o să mi-o dea înapoi!”, a mai spus Ilie Năstase.

Ciprian Marica: „Sunt realmente șocat!”

Marica a reacționat după ce scandalul uriaș a ajuns în spațiul public. Fostul fotbalist a negat că e în conflict cu Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt realmente șocat! Nu pot să pricep… Ieri am fost la masă cu Ilie, ne-am despărțit prieteni, cum suntem de atâta timp, a rămas să ne vedem, normal, așa cum ne vedem aproape zilnic… Până nu vorbim față în față, nu pot să spun mai multe.

Nu înțeleg nimic… Doamne ferește… Dacă Ilie are o neînțelegere, o s-o rezolv cu el. Eu nu mă cert cu el… Nu înțeleg de ce face show-ul ăsta în presă… care o fi scopul… zău că nu înțeleg… Repet, dacă are o problemă și n-a înțeles ceva sau i se pare în neregulă, o rezolv cu el în secunda doi fără nicio problemă”, a spus Ciprian Marica, potrivit fanatik.ro.

Terenurile pe care Marica vrea să le obțină din Fundația lui Ilie Năstase au fost obținute de fostul tenismen prin două decizii de Guvern. Acestea ar valora aproximativ 50 de milioane de euro pe piața imobiliară”, a mai spus Ciprian Marica.

Recomandări
  • Ciprian Marica l-a dat afară pe Ilie Năstase din fundația care-i poartă numele
  • Miza uriașă a scandalului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și