Închide meniul

Claudiu Keșeru, dezvăluiri teribile după ce și-a pierdut tatăl: „Simțeam că nu mai pot să dau în minge!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2022, 17:46

Reclamă
Claudiu Keșeru, dezvăluiri teribile după ce și-a pierdut tatăl: „Simțeam că nu mai pot să dau în minge!

Drama prin care a trecut Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru, pe stadion / Profimedia

Claudiu Keșeru a vorbit în premieră despre drama prin care a trecut la începutul carierei de fotbalist, când și-a pierdut tatăl. Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit că a trecut prin momente teribile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui Claudiu Keșeru a decedat la 19 octombrie 2006, moment în care fotbalistul român evolua în Franța, la Nantes. Keșeru a avut nevoie de trei luni ca să-și revină după tragedie. Un gol a reușit să-l readucă pe picioare.

Claudiu Keșeru, dezvăluiri teribile după ce și-a pierdut tatăl

„Un gol reușit împotriva lui Lille, în optimile de finală ale Cupei Franței. Eram deja în reprizele de prelungiri, am fost introdus în teren în minutul 119, pentru penalty-uri. Dar în minutul următor, 120, am executat o lovitură liberă și am înscris.

Golul ăsta a venit după trei luni în care simțeam că nu mai pot să dau în minge. Parcă mă loveam cu stângul în dreptul. Murise tata pe 19 octombrie 2006 și n-am mai fost om trei luni… Am căutat enorm acel gol, să mă izbăvească parcă…”, a spus Claudiu Keșeru, conform playsport.ro.

Cum a ratat Claudiu Keșeru transferul la Arsenal

Recent, Claudiu Keşeru a povestit că a fost aproape de un transfer stelar la Arsenal. A dezvăluit și i-a spus Arsene Wenger când l-a întâlnit.

Reclamă

„Azi îmi vine să-mi dau două palme şi să spun: ‘ce prost ai fost’. Când l-a trimis Arsene Wenger pe Gilles Grimandi să mă supervizeze la Nantes, aveam 19 ani.

În 2016, când am jucat contra lui Arsenal, cu Ludogoreţ, Arsene Wenger a venit lângă mine, m-a salutat şi mi-a zis: ‘Bună, Claudiu. Ştiu că l-am trimis pe Gilles să te supervizeze’. Şi mi-a zis şi anul când s-a întâmplat”, a spus Claudiu Keşeru într-un interviu acordat Superliga Show.

Claudiu Keşeru a semnat cu UTA după despărțirea de FCSB

Claudiu Keșeru a ajuns la UTA Arad, după despărțirea de FCSB. Atacantul de 35 de ani a semnat un contract valabil pe 3 ani, cu un salariu de 180.000 de euro/sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Keșeru a avut de ales între oferta arădenilor și un transfer în Qatar. Chiar dacă în zona Golfului ar fi câștigat mult mai bine – în jur de jumătate de milion de euro – fostul atacant de la Ludogorets a decis să meargă la formația preluată de Ilie Poenaru.

Claudiu Keşeru a venit în vara lui 2021 la FCSB, însă nu a putut să îl mulţumească pe Gigi Becali. Chiar şi aşa, Keşeru a avut unul dintre cele mai mari salarii din lor: 25.000 de euro pe lună.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și