Închide meniul

Concursul verii vine de la AntenaPLAY: Cine iubește, nu lasă…. vara să treacă fără festivaluri și Insula Iubirii

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2024, 14:00

Reclamă
Concursul verii vine de la AntenaPLAY: Cine iubește, nu lasă…. vara să treacă fără festivaluri și Insula Iubirii

Concursul verii vine de la AntenaPLAY: Cine iubește, nu lasă.

Concursul verii vine de la AntenaPLAY: Cine iubește, nu lasă.

Pentru toți fanii emisiunii „Insula Iubirii” și ai festivalurilor de vară, avem o veste extraordinară! Lansăm un concurs special care îți oferă șansa de a câștiga combo-ul perfect pentru o vară memorabilă. Știm care sunt plăcerile tale vinovate și ne-am gândit să-ți oferim ocazia să te bucuri de ele la maxim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înscrie-te la concurs postând o fotografie cu cea mai inedită locație de unde urmărești emisiunea „Insula Iubirii” pe AntenaPLAY. Fie că ești pe vârful unui munte, pe plajă sau în mijlocul orașului, surprinde momentul și arată-ne locul tău special.

Avem pregătite premii pentru cei mai creativi participanți: 3 invitații duble la Summer Well și 10 abonamente de 1 an la platforma AntenaPLAY, pentru a te asigura că nu pierzi niciun episod din „Insula Iubirii” nici anul viitor.

Mecanismul concursului este simplu. Postează o fotografie sau un video pe TikTok, Instagram sau Facebook cu cea mai inedită locație de unde urmărești „Insula Iubirii” în AntenaPLAY și încarcă link-ul fotografiei în pagina https://concursinsula.a1.ro/.

Răspunde cât mai creativ la întrebarea: „Dacă ai putea să creezi o nouă probă pentru ‘Insula Iubirii’, ce ar implica aceasta și de ce ar fi provocatoare pentru concurenți?”. Cele mai creative răspunsuri vor fi câștigătoare.

Reclamă
Reclamă 4

Grăbește-te, concursul se desfășoară în perioada 24 iulie – 3 august.

Nu rata șansa de a trăi experiențe de neuitat și de a-ți petrece vara alături de cei dragi la Summer Well sau de a urmări toate episoadele preferate din Insula Iubirii, plus imagini nedifuzate la TV exclusiv în AntenaPLAY. Mult succes tuturor participanților și așteptăm cu nerăbdare să vedem postările voastre inedite!

Pentru mai multe detalii despre concurs, vizitați https://concursinsula.a1.ro/.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 26 iul.

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01 26 iul.

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 5 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și