Închide meniul
VIDEO

Constantin Budescu, sufletul petrecerii! „Magicianul” a pus mâna pe microfon şi a început să cânte manele. Imagini virale: „Eşti forţă!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2022, 17:46

Constantin Budescu, sufletul petrecerii! „Magicianul a pus mâna pe microfon şi a început să cânte manele. Imagini virale: „Eşti forţă!

Constantin Budescu a început să cânte manele

Constantin Budescu, în timpul unei petreceri / Captură Tik Tok

  • Constantin Budescu, sufletul petrecerii la un eveniment
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Constantin Budescu (33 ani) a fost sufletul petrecerii la un eveniment. „Magicianul” a pus mâna pe microfon şi a început să cânte manele. Imaginile cu fostul mijlocaş de la FCSB au devenit virale în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu este one-man show chiar şi în afara terenului. Aflat în plină perioadă de recuperare după ultima accidentare, „Magicianul” este în centrul atenţiei.

Constantin Budescu, sufletul petrecerii

Ultimul episod cu „Budi” în prim-plan a venit de la o petrecere. Budescu a pus mâna pe microfon şi a început să cânte manele. Fostul mijlocaş de la FCSB a fost acompaniat de un lăutar, care a cântat la acordeon.

Reclamă

„Când nu a mers toată viaţa cu fotbalul” sau „Zici că e Fărămiță Lambru. Eşti forţă!” au fost doar câteva dintre comentariile savuroase ale celor care l-au recunoscut pe „Magician”.

@diliamino
Reclamă
#fotball #figuri 😂

♬ sunet original – Diliamino

EXCLUSIV | Constantin Budescu, vești excelente de la recuperare

Constantin Budescu are vești excelente de la recuperare și îi surprinde pe medici. „Budi” așteaptă oferta de la Petrolul, odată cu promovarea „lupilor galbeni” în Liga 1.

Budescu s-a rupt la început de aprilie şi medicii i-au dat 6 luni ca să revină. Dar el vrea mai repede, aşa ca e cel mai silitor elev la recuperare. „Este foarte bine, acum că deja sunt în adidași este excepțional. Sunt și înainte un pic, și cred eu că o să revin mai repede”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Budescu îi expiră contractul cu Voluntari în vară. Iar visul lui e să joace cu Petrolul în liga întâi. „N-am apucat să joc în Liga 1 pentru ei, n-am apucat să joc pentru Petrolul nici pe noul stadion, așa ca mi-aș dori la un moment dat să joc și acolo”, a mai spus Budescu.

La 33 ani, Budescu nu ia în calcul să se retragă. El vrea să o ia pe urmele colegului Tamaş. „Cât de mulți ani, în jur la 40 de ani, acolo să ajung”, a încheiat Budescu.

EXCLUSIV | Constantin Budescu îl vrea pe Nicolae Stanciu la echipa națională

Constantin Budescu crede că Nicolae Stanciu nu poate lipsi de la echipa națională și l-a îndemnat pe selecționerul Edi Iordănescu să-l convoace la acțiunile următoare ale tricolorilor.

Budescu crede că Stanciu poate veni din China la națională. „Budi” e de părere că fostul star de la FCSB și Vaslui e printre cei mai buni jucători români ai momentului.

„Este destul de greu, dar nu cred că e imposibil să vii de acolo. Faci în jur de 15-16 ore cu totul. Îți revii in 2-3 zile. Îți revii. Poate nu prinzi primul meci, dar următoarele le prinzi sigur. Eu zic că poate fi chemat. De ce nu? Stanciu a fost printre cei mai buni jucători în ultima perioadă și trebuie chemat la echipa națională”, a spus Constantin Budescu, în exclusivitate pentru www.as.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul - Oțelul 1-1
Liga 1 • 24 feb., 19:49
Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul – Oțelul 1-1: „Merită felicitat!”
Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani
Extra • 20 feb., 12:45
FOTO
Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani! Imagini de senzaţie cu Mădălina şi starul Farului
Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer:
Liga 1 • 19 feb., 20:00
„Mă rugam să intre mingea!” Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer: „Nu m-am putut bucura sută la sută!”
Constantin Budescu a vorbit despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova! Mesajul mijlocașului de la Farul Constanța.
Liga 1 • 26 ian., 22:22
Constantin Budescu a vorbit despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova!