Închide meniul

Cornel Dinu a fost operat de urgenţă! „Procurorul” rămâne internat în spital şi de Paşte

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2023, 15:29

Cornel Dinu a fost operat de urgenţă! „Procurorul rămâne internat în spital şi de Paşte

Cornel Dinu a fost operat de urgenţă! "Procurorul" rămâne internat în spital şi de Paşte

Cornel Dinu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cornel Dinu a fost operat de urgenţă. Mister a ajuns joi noaptea la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi, după intervenţia chirurgicală, a stat o noapte la Reanimare. Medicii au decis că va rămâne în spital şi în următoarele zile, inclusiv de Paşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, în seara de miercuri, Dinu a suferit un puternic deranjament la stomac, iar lucrurile s-au complicat joi, când a avut o hemoragie. Procurorul a chemat Salvarea, care l-a dus direct la Floreasca.

Joi noapte, Dinu, care a ajuns la 74 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală, condusă de celebrul gastroenterolog, Gabriel Constantinescu. Acum, din rezerva în care se află, vede stadionul lui Dinamo, care a ajuns „o ruină”.

Cornel Dinu a fost operat de urgenţă

„Îmi face rău să mă uit la stadionul tinereții mele… a ajuns o ruină. Nici nu mă pot mișca deocamdată din pat, n-am mâncat nimic de două zile, sunt hrănit și hidratat prin perfuzii.

Am avut noroc cu prietenul meu Gabriel Constantinescu… a venit aseară la ora zece special pentru mine, după o zi întreagă de consultații ca să mă examineze și apoi să mă opereze… e cel mai bun gastroenterolog din România… el mi-a făcut și prima colonoscopie, în 2009… E mare rapidist, îl iubea pe Fănuș Neagu și mi-a zis că pentru alt dinamovist nu făcea efortul ăsta.

Reclamă

M-a sunat să vadă cum mă simt Nicu Badea… e în Kuweit, face Paștele acolo… m-au mai sunat și Marin Iuhasz, și Andrei Gerea… Bogdan Pancu a fost azi-noapte aici cu fi-miu”, a spus Dinu, citat de fanatik.ro.

Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra – România 0-2

Cornel Dinu a avut o opinie tranșantă după Andorra – România 0-2! Trupa lui Edi Iordănescu și-a adjudecat victoria grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec.

„M-am gândit la munţii din împrejurimi, la frumuseţea Andorrei, mai mult decât la meci. A câştigat România împotriva unei reprezentative a Predealului împreună cu Sinaia.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii de acolo au o anumită educaţie, luptă cum pot ei. Ce pot să zic e că atunci când te aşteptai mai mult, echipa nu a confirmat. Băieţii ăştia, care sunt ospătari, contabili…

Trebuie să ne dea de gândit la ceea ce înseamnă la fotbalul nostru, am avut patru jucători din Italia B, Stanciu, care a venit din China şi jucători de prin Emirate.

Atât e bine, că am bifat trei puncte. Drama e că am ajuns să contăm pe patru-cinci jucători care nu au reuşit în România şi vin din divizia B din Italia. Zice de la sine ce s-a făcut în fotbalul românesc în ultimii ani.

Ne-au refuzat şi vreo trei jucători, am ajuns să contăm pe jucători născuţi în ţări străine, care să refuze să joace pentru naţională. Nu e întâmplător ce se întâmplă”, a declarat Cornel Dinu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și