Închide meniul

Cosmin Moți, decizie hotărâtă în privința unei cariere de antrenor: „Nu aș vrea să iau pastile ca să mă liniștesc”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 decembrie 2022, 17:43

Cosmin Moți, decizie hotărâtă în privința unei cariere de antrenor: Nu aș vrea să iau pastile ca să mă liniștesc”

Cosmin Moți, discurs genial despre viciul său

Antena Sport

Cosmin Moți, decizie hotărâtă în privința unei cariere de antrenor. Actualul director tehnic al lui Ludogorets Razgrad nu ia în calcul varianta antrenoratului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Retras din activitate în vara lui 2021, fostul internațional român a rămas în Bulgaria, începându-și cariera administrativă chiar la clubul pentru care a scris istorie.

Cosmin Moți, decizie hotărâtă în privința unei cariere de antrenor

Deși foarte mulți jucători preferă să devină antrenori după ce agață ghetele în cui, Cosmin Moți are o altă părere. Fostul fundaș nu are de gând să se confrunte cu stresul zilnic al carierei de antrenor.

„Când am renunţat la cariera de jucător, nu m-a tentat o carieră în antrenorat. Nu cred că am ceea ce îmi trebuie pentru a fi antrenor.

Nu aş vrea să ajung la 40 de ani să iau pastile ca să mă liniştesc. Sunt impulsiv, nu mă pot controla şi nu cred că aş reuşi foarte multe în cariera asta”, a declarat Cosmin Moţi, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ajuns la Ludogorets Razgrad în vara lui 2012, fostul fundaș a câștigat 9 titluri de campion, o Cupă și 4 Supercupe alături de formația bulgară.

Cosmin Moţi, despre echipa naţională a României

Într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport din iunie, Cosmin Moţi a vorbit despre rezultatele recente ale echipei naţionale Directorul tehnic de la Ludogoret e de părere că trebuie să conştientizăm nivelul la care a ajuns fotbalul românesc.

Mai mult, Moţi face apel la reţinere şi când vine vorba de a-i lăuda pe jucătorii care reuşesc să înscrie câteva goluri în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt nici dezamăgit, nici surprins. Sunt supărat ca orice român pentru rezultatele din ultima perioadă. Cred că o să fim în continuare supăraţi până când realizăm că aici suntem.

Ăsta e nivelul, nu ne putem ridica mai sus. N-ar trebui să îi ridicăm pe un piedestal pe fotbaliști după 3-4 goluri în Liga 1. Cred că le creează aşa un aer de superioritate care nu-i ajută pe viitor”, a spus Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și