Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cosmin Natanticu, uluit de ceea ce a găsit la o cazare din Asia Express. Ce era în casa de pe malul mării. Ţara care l-a cucerit definitiv. „Mi-a rupt capul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 12:58

Cosmin Natanticu, uluit de ceea ce a găsit la o cazare din Asia Express. Ce era în casa de pe malul mării. Ţara care l-a cucerit definitiv. „Mi-a rupt capul

AS.ro LIVE

Cel care face senzaţie în stand-up comedy a povestit o exeperienţă specială trăită în Turcia. A fost cazat în casa unui fan înrăit al lui Beşiktaş, echipă în tricoul căreia au impresionat mai mulţi români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Natanticu, dezvăluiri spectaculoase de la Asia Express

Am fost cazat la un domn acasă, cea mai tare cazare. Am nimerit într-o vilă mare, pe malul mării. Nouă nu ne venea să credem! I-am spus soţiei soţiei că o duc acolo. Cei bogaţi nu te ajută, tot ăia amărâţi te primesc. Mi-a spus omul: ‘Veniţi încoace’. Avea omul camera zugrăvită cu Beşiktaş, cu steaguri…pilota, tot! (Cătălin Oprişan: Nu i-ai spus şi tu Pancu, Lucescu?) Nu ştiam, eu ştiam Hagi. Mi-a spus: ‘E cel mai tare fotbalist! Cât de mult ţin eu cu Beşiktaş, Hagi este regele’. Omul era fanatic„, a declarat Cosmin Natanticu la AS.ro LIVE.

Nu Turcia a fost ţara care l-a dat pe spate pe Natanticu şi pe soţia lui.

Foarte tare a fost în Asia. Iordania mi-a plăcut cel mai mult. A fost în săptămâna 8. Iordania mi-a rupt capul. Eu am zis că în trei săptămâni sunt acasă. Bine, soţiei îi spuneam: „Finală!”. Ne-am depăşit condiţia cu mult. Mai erau două zile până la finală. A fost senzaţional!„, i-a spus Natanticu lui Cătălin Oprişan.

Cosmin şi Eliza Natanticu au ajuns până în semifinalele de la Asia Express. Marele trofeu a fost câştigat de Mihai Petre şi Elwira.

Reclamă

Turcii l-au implorat pe Gică Hagi să îl trimită pe Ianis la Galatasaray

A fost şi alt moment fabulos. Printre cele 9 perechi care au acceptat aventura vieţii pe „Drumul Împăraților” au fost Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa.

În căutarea unei cazări, cele două au dat peste câţiva fani ai celor de la Galatasaray, iar pentru ei Hagi e zeu.

Noi când am spus România – Hagi, el spus stop. Îl iubeau atât de mult… Încât făceau orice. Ne-au prezentat o casă, ne-au dat o cameră”, a spus Adriana Trandafir la „Asia Express”, scrie a1.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Recunoşti asta? E clubul la care a jucat Hagi. Hagi e un erou în Turcia„, le-a spus fanul celor de la Galatasaray celor două concurente de la”Asia Express”, în timp ce i-au arătat un tatuaj cu sigla echipei la care a făcut istorie „Regele”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și