Închide meniul

Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România!

Publicat: 16 mai 2024, 18:07

Reclamă
Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România!

Costică Căileanu a murit la 54 de ani

Costică Căileanu a murit într-un grav accident rutier / Colaj Ziua de Constanta/Facebook

Fostul campion Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Este o tragedie uriaşă pentru sportul din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costică Căileanu a fost multiplu campion naţional la culturism şi medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic. Acesta şi-a găsit sfârşitul după un accident năprasnic produs pe Drumul Judeţean 226.

Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un accident rutier!

Potrivit antena3.ro, tragedia s-a produs astăzi, iar impactul a fsot atât de violent încât ambele maşini au fost distruse.

Potrivit unor martori oculari, un şofer ar fi fost atent la telefon pentru un moment, iar maşina a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar. Trei persoane au rămas încarcerate„, anunţă sursa citată anterior.

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje SMURd. Din păcate, pentru fostul campion la culturism din Năvodari nu s-a mai putut face nimic. Costel Căileanu a încetat din viaţă la 54 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Celelalte două persoane implicate în accidentul teribil au fost transportate la spital. Este vorba de o femeie şi un bărbat.

Mesajele de condoleanţe ale apropiaţilor lui Costel Căileanu au început să curgă pe reţelele sociale.

Reclamă

Dumnezeu să-l odihnească în pace!„, „Doamne ferește….să mori nevinovat….o tragedie….„, „Dumnezeu să îl ierte!„, sunt doar câteva dintre mesajele postate la anunţul veştii.

Costică Căileanu a concurat pentru CS Farul Constanţa şi a avut un parlmares de senzaţie. S-a clasat pe locul trei la Balcaniadă şi a cucerit mai multe titluri naţionale. În 2017 s-a clasat pe locul 4 la un Campionat Balcanic al veteranilor. Avea deschis un club de culturism în Năvodari. De-a lungul carierei a făcut şi box la Petromidia Năvădari.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și