Închide meniul

Creatorul ţinutei religioase a lui Gigi Becali a spus totul despre colaborarea cu patronul FCSB: „E un om cu care se lucrează foarte uşor”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 14:02

Reclamă
Creatorul ţinutei religioase a lui Gigi Becali a spus totul despre colaborarea cu patronul FCSB: E un om cu care se lucrează foarte uşor”

Creatorul ţinutei religioase a lui Gigi Becali a spus totul despre colaborarea cu patronul FCSB

Gigi Becali, îmbrăcat într-o ţinută religioasă într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Creatorul ţinutei religioase a lui Gigi Becali a spus totul despre colaborarea cu patronul FCSB. Alexandru Ciucu a dezvăluit că lucrează cu milionarul din 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ideea colaborării i-a venit chiar lui Gigi Becali, care l-a sunat pe designer.

Creatorul ţinutei religioase a lui Gigi Becali a spus totul despre colaborarea cu patronul FCSB

Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu”, a declarat Alexandru Ciucu pentru cancan.ro.

Designerul a precizat că ideea ţinutelor religioase îi aparţine lui Gigi Becali.

Reclamă

Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu”, a mai spus Ciucu pentru sursa citată.

Aşa cum preciza şi anterior, designerul a spus că un trening religios purtat de Gigi Becali costă în jur de 1.000 de euro.

Gigi Becali le-a promis prime uriaşe pentru Europa jucătorilor de la FCSB!

Gigi Becali le-a promis prime uriaşe pentru Europa jucătorilor de la FCSB. Cel mai consistent bonus îl vor primi jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous dacă intră în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru titlu nu există prime, iar Gigi Becali a explicat şi motivul.

Eu nu dau prime, ce prime să dau? La mine primă iei doar dacă tu câștigi bani și primești din ei. Dacă iau campionatul, n-au nici cinci bani.

Doar dacă intră în grupele Conference League sau Europa League iau 50.000, 100.000 de euro dacă intră în Champions League, s-ar putea să le dau chiar mai mult și de la mine, să le dau dublu dacă intră în grupele Champions League.

Acum ei au în contract 100.000 de euro dacă intră în grupele Champions League. Nu știu cât o să le dau mai mult, am spus că probabil, dar nu știu cât, vom vedea atunci”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a dezvăluit care sunt cei 3 antrenori peste care nu s-ar băga la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit care sunt cei 3 antrenori peste care nu s-ar băga deloc la FCSB.

Este vorba despre Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu şi Gică Hagi. Ultimii doi au antrenat în trecut echipa lui Gigi Becali.

Vorbeam și cu Mihai Stoica. Ce face Gică Hagi este ceva de domeniul fantastic. Ia jucători și îi face fotbaliști. Cum face nu știu. Lucescu, Olăroiu și Hagi. Aceștia sunt cei trei antrenori care îți garantează dacă iei titlul în România.

Reclamă

Să nu te bagi deloc. Am zis: ‘Mihai, dacă ar fi Lucescu, Olăroiu și Hagi, nu m-aș mai băga deloc. De ce? Fac oamenii treabă’”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și