Închide meniul
Foto

Cristi Borcea şi fosta soţie, Mihaela Borcea, au ajuns la tribunal! Instanţa a dat deja decizia într-un proces uluitor!

Publicat: 16 noiembrie 2023, 17:14

Reclamă
Cristi Borcea şi fosta soţie, Mihaela Borcea, au ajuns la tribunal! Instanţa a dat deja decizia într-un proces uluitor!

Cristi Borcea şi fosta soţie, Mihaela Borcea, au ajuns la tribunal!

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea, pe vremea în care erau căsătoriţi

Cristi Borcea şi fosta soţie, Mihaela Borcea, şi-au dat în judecată nişte vecini. Dosarul avea ca obiect o neînţelegere incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela și Cristi Borcea au deschis un proces de grănițuire la Judecătoria Cornetu, împotriva unor vecini, informează spynews.ro. Conform Codului Civil, grănițuirea are ca scop delimitarea proprietăţilor învecinate: „proprietarii terenurilor învecinate sunt obligaţi să contribuie la grăniţuire prin reconstituirea hotarului şi fixarea semnelor corespunzătoare, suportând, în mod egal, cheltuielile ocazionate de aceasta”.

Cristi Borcea şi fosta soţie, Mihaela Borcea, au ajuns la tribunal!

Cristi şi Mihaela Borcea au renunţat, în cele din urmă, la proces, iar instanţa a dat o decizie în acest sens. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată.

Ia act de renunţarea la judecată. Cu drept de a formula recurs in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 30.10.2023, în acord cu prevederile art. 402 Cod de procedură civilă”, se arată în decizia instanței.

Se pare că foştii soţi Borcea s-au înţeles cu vecinii şi au rezolvat problema respectivă, acesta fiind, cel mai probabil, motivul pentru care au ales să renunţe la procesul pe care l-au intentat.

Reclamă

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica „secretă” pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală. Este vorba de Carolyn, fetiţa pe care Cristi Borcea o are din relaţia extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu.

Cristi Borcea a avut o relaţie cu Simona Voiculescu în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea. Se pare că, după o lungă perioadă în care au fost în conflict, relaţia dintre ei a devenit una mai bună.

Cristi Borcea şi Simona Voiculescu s-au judecat o lungă perioadă de timp pentru recunoaşterea paternităţii copilului. Avocata a cerut, în 2014, efectuarea unui test ADN. Până la urmă, Cristi Borcea şi-a recunoscut fiica, iar relaţia este una normală.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă văd zilnic cu copiii, nu am cum”

Cristi Borcea a vorbit în premieră despre fiica secretă. Aceasta va împlini 17 ani în luna ianuarie şi este un elev model, aşa cum tatăl său a dezvăluit. Carolyn are o relaţie bună cu ceilalţi fraţi, mai ales cu sora sa mai mare, superba Melissa. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Toţi copiii sunt la fel. Mergem şi în vacanţe. Sunt 3 în America şi 6 în România. Pentru ce i-ai făcut? Nu trebuie să ai grijă de ei? Copiii sunt cea mai mare responsabilitate. Să nu credeţi că mă văd zilnic cu ei, că nu am cum. Dar vorbesc cu ei, ies la masă cu ei. Valentina acum e în America. A plecat cu Milan şi a stat împreună la Melissa acasă şi cu ceilalţi doi. Toţi 4 au fost la joacă, la mall împreună. Gemenii au 20 de ani. Asta mă menţne tânăr, în formă şi e un stimulent pentru ceea ce fac. Mă adaptez. Sunt fericit şi cu cei mici şi cu cei mari. Nu am avut probleme cu ei. O am şi pe Carolyn care e la British şi învaţă foarte bine. Face 17 ani în ianuarie acum”, a spus Cristi Borcea într-un podcast.

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel, însă ar mai vrea să facă unul. Afaceristul de 50 de ani are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și