Închide meniul
Foto

Cristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu

Publicat: 26 octombrie 2024, 12:54 / Actualizat: 26 octombrie 2024, 14:56

Reclamă
Cristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu

Cristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie primit de la soţie

Cristi Chivu împlineşte astăzi 44 de ani. Fostul căpitan al naţionalei României a primit un mesaj emoţionant de la Adelina Chivu. Ea a şi postat o imagine virală pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În fotografie fostul internaţional apare alături de întreaga familie. Lângă el sunt cele două fiice pe care le are cu Adelina, Natalia şi Anastasia.

Cristi Chivu împlineşte 44 de ani. Ce urare i-a făcut Adelina Chivu

La mulţi ani, iubirea mea!” i-a scris Adelina Chivu celui cu care s-a căsătorit în 2008, la Palatul Ştirbey. Tot acolo a avut loc, în acest an, nunta anului, a lui Ianis şi a Elenei Hagi. De la eveniment nu au lipsit Cristi Chivu şi Adelina.

Cristi Chivu este liber de contract şi se bucură de viaţa în familie. El şi-a încheiat contractul cu Inter Primavera, după cinci ani petrecuţi pe banca italienilor. În 2022, a reuşit să câştige titlul alături de nerazzuri.

Reclamă
Reclamă

Cristi Chivu tocmai a fost surprins miercuri la meciul Atalanata – Celtic, scor 0-0, din Champions League. A stat în tribună alături de selecţionerul Italiei, Luciano Spalletti. Românul este pregătit să preia o echipă de seniori. A fost dorit de Dan Şucu la Rapid, înainte să fie numit Neil Lennon. A primit şi alte oferte din Liga 1, dar a decis să le refuze.

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc

Adelina Chivu a recunoscut că lui Cristi Chivu îi este dor să locuiască în România, după două decenii petrecute în Italia.

(Cristi renunţă la fotbal şi vă mutaţi în România? Tu credeai că va fi o mutare pentru totdeauna?) El a iniţiat întoarcerea. El are 43 de ani şi a plecat la 17! Crezi că mai înţelege ceva de aici? De la Craiova l-a luat Ajax. Fă un calcul, câţi ani a stat afară şi cât a stat în România. Acum nu mai există România aia pe care a trăit-o el…

Reclamă

România e evoluată, dar nu e a lui, nu e de ce îi era lui dor. Nu e ce îi lipsea lui. Plus că el venea o săptămâna vara, toţi prietenii, petreceri… când te muţi aici oamenii au muncă. În octombrie nu sunt aşa multe petreceri, întâlniri, cine.

El a avut tentativa cu Federaţia, au candidat ei… cu Ionuţ Lupescu. Noi stăteam la Milano atunci. Cred că a fost singura chestie pe care şi-ar fi dorit-o la momentul respectiv. Nu a ieşit, şi-a văzut de meseria pe care o avea atunci, analist sportiv. După care, la insistenţele celor de la Centrul de copii şi juniori… s-a apucat de antrenorat. Bineînţeles că l-a prins ‘microbul’, cu toate greutăţile. Şi cam asta a fost.

El vrea să îşi facă meseria. Să ştii că oamenii care trăiesc în România au o părere mai proastă decât cei de afară„, a declarat Adelina Chivu la podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și