Închide meniul
Foto

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

Publicat: 26 septembrie 2024, 20:39

Reclamă
Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc

Adelina Chivu şi Cristi Chivu / Colaj Instagram

Adelina Chivu a făcut un anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc. Invitată într-un podcast, ea a vorbit despre cât de mare ar fi provocarea pentru fostul căpitan al naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu s-a despărţit de Inter Primavera în această vară şi este pregătit să preia o echipă de seniori. A fost dorit de Dan Şucu la Rapid, înainte să fie numit Neil Lennon. Antrenorul care va împlini 44 de ani luna viitoare a primit şi alte oferte din Liga 1, dar a decis să le refuze.

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc

Adelina Chivu a recunoscut că lui Cristi Chivu îi este dor să locuiască în România, după două decenii petrecute în Italia.

(Cristi renunţă la fotbal şi vă mutaţi în România? Tu credeai că va fi o mutare pentru totdeauna?) El a iniţiat întoarcerea. El are 43 de ani şi a plecat la 17! Crezi că mai înţelege ceva de aici? De la Craiova l-a luat Ajax. Fă un calcul, câţi ani a stat afară şi cât a stat în România. Acum nu mai există România aia pe care a trăit-o el…

România e evoluată, dar nu e a lui, nu e de ce îi era lui dor. Nu e ce îi lipsea lui. Plus că el venea o săptămâna vara, toţi prietenii, petreceri… când te muţi aici oamenii au muncă. În octombrie nu sunt aşa multe petreceri, întâlniri, cine.

Reclamă
Reclamă

El a avut tentativa cu Federaţia, au candidat ei… cu Ionuţ Lupescu. Noi stăteam la Milano atunci. Cred că a fost singura chestie pe care şi-ar fi dorit-o la momentul respectiv. Nu a ieşit, şi-a văzut de meseria pe care o avea atunci, analist sportiv. După care, la insistenţele celor de la Centrul de copii şi juniori… s-a apucat de antrenorat. Bineînţeles că l-a prins ‘microbul’, cu toate greutăţile. Şi cam asta a fost.

El vrea să îşi facă meseria. Să ştii că oamenii care trăiesc în România au o părere mai proastă decât cei de afară„, a declarat Adelina Chivu la podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar.

Cristi Chivu şi-a încheiat contractul cu Inter Primavera, după cinci ani petrecuţi pe banca echipei. În 2022, acesta a reuşit să câştige şi titlul alături de nerazzuri, iar în prezent este liber de contract.

Reclamă

Fostul mare fundaş a fost şi pe lista lui Răzvan Burleanu la naţionala României, după plecarea lui Edi Iordănescu. Preşedintele FRF s-a înţeles în cele din urmă cu Mircea Lucescu, cel care a avut un start perfect în Nations League.

Pentru tricolori urmează confruntările cu Cipru şi Lituania. Meciul din Kaunsas va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 15 octombrie.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 3 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 4 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă
Citește și