Închide meniul

Cristiano Ronaldo, cel mai afectat fotbalist după ce Facebook, Instagram și WhatsApp au picat! + Reacţia fabuloasă a lui Neymar: „Doar weekend-ul meu și al lui Zuckerberg a fost prost?!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 23:28 / Actualizat: 5 octombrie 2021, 9:15

Cristiano Ronaldo, cel mai afectat fotbalist după ce Facebook, Instagram și WhatsApp au picat! + Reacţia fabuloasă a lui Neymar: „Doar weekend-ul meu și al lui Zuckerberg a fost prost?!

Meciuri de foc în Europa

Profimedia

Cristiano Ronaldo, cel mai afectat fotbalist după ce Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp au picat

Rețelele de socializare Facebook și Instagram au picat, luni, în România și în mai multe zone din lume. De asemenea, şi aplicațiile de mesagerie online WhatsApp și Messenger au avut probleme. Au fost şapte ore de coşmar, în care toate acestea nu au funcţionat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este, fără doar şi poate, cel mai afectat fotbalist. Superstarul lusitan are un număr record de fani pe Instagram. Este singurul om care a depăşit borna de 350 de milioane de urmăritori. Dacă la începutul anului avea 250 de milioane, atacantul de 36 de ani a ajuns acum la 352 de milioane. Este un salt care părea de neimaginat.

În top 5 al vedetelor cu cei mai mulţi fani pe reţelele sociale sunt Kylie Jenner (273 milioane), Dwayne „The Rock” Johnson (272 milioane), rivalul Leo Messi (271 de milioane) şi Ariana Grande (269 milioane). Cu toţii sunt recompensaţi cu sume uriaşe pentru fiecare postare.

Conform Forbes, portughezul câştigă aproximativ 1.600.000 de dolari pentru fiecare postare plătită. În 2019, în conturile sale au intrat nu mai puţin de 48.000.000 de dolari pentru postările de pe reţelele de socializare, potrivit foxbusiness.com. Suma a depăşit chiar şi salariul de la Juventus, care la vremea aceea era de 34.000.000 de milioane de dolari.

Reclamă

Neymar, reacţie fabuloasă după ce Instagram, Facebook și WhatsApp au picat

Neymar a avut o reacţie uluitoare după ce Instagram, Facebook și WhatsApp au picat. „Doar weekend-ul meu și al lui Zuckerberg a fost prost?!”, s-a amuzat brazilianul pe reţelele de socializare.

Facebook, Instagram și WhatsApp au picat. Mesajul transmis de reprezentanţi

La scurt timp după ce reţelele de socializare au picat, reprezentanţii acestora au transmis mesaje utilizatorilor prin intermediul platformei Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem conștienți că unii oameni au probleme în a accesa aplicațiile și produsele noastre. Lucrăm la remedierea lucrurilor cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru orice inconveniențe”, au transmis reprezentanţii Facebook pe Twitter.

„Instagram și prietenii au parte de niște probleme acum, și s-ar putea să aveți probleme în utilizarea lor. Aveți răbdare cu noi, ne ocupăm de ele!”, se arată în postarea celor de la Instagram, tot pe Twitter.

„Suntem conștienți că unii oameni se confruntă cu probleme folosind WhatsApp în acest moment. Lucrăm la remedierea lor și vom publica o actualizare aici cât de curând posibil. Mulțumim pentru răbdare!”, au scris şi cei de la WhatsApp.

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, cel mai afectat fotbalist după ce Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp au picat
  • Reacţia fabuloasă a lui Neymar

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și