Închide meniul

Cristiano Ronaldo, gest impresionant pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria. Cum s-a implicat superstarul portughez

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 martie 2023, 17:27

Cristiano Ronaldo, gest impresionant pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria. Cum s-a implicat superstarul portughez

Cristiano Ronaldo, gest impresionant pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria

Cristiano Ronaldo / Hepta

Cristiano Ronaldo a făcut un gest impresionant pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria. Superstarul portughez nu a fost indiferent la suferința celor afectați de dezastrul natural și a decis să se implice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bilanțul victimelor cutremurelor din Turcia și Siria este de 51.000 de morți, iar peste jumătate de milion de locuințe au fost distruse.

Cristiano Ronaldo, gest impresionant pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria. Cum s-a implicat superstarul portughez

Cristiano Ronaldo, pe lângă faptul că a donat un tricout semnat care a fost scos la licitație, a făcut mai multe gesturi emoționante pentru victimele din Turcia și Siria. Superstarul de la Al-Nassr a trimis un întreg avion care a fost plin cu provizii pentru cei aflați în suferință.

Mai mult decât atât, Cristiano Ronaldo a plătit pentru a se construi corturi în care oamenii rămași fără locuință să se poată adăposti. Aceștia au primit și mâncare, paturi, pături, dar și medicamente pentru cei aflați în nevoie, anunță presa britanică.

Fotbalistul portughez este recunoscut pentru modul în care se implică în astfel situații. În timpul pandemiei de coronavirus, Cristiano Ronaldo a donat un milion de lire sterline spitalelor din Portugalia.

Reclamă

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo! Oferta colosală primită de starul argentinian din Arabia Saudită

Lionel Messi ar putea redeveni adversarul lui Cristiano Ronaldo, după ce a primit o ofertă de la o trupă din Arabia Saudită. Sud-americanul a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG, şi deşi au existat numeroase runde de negocieri, până în prezent, acesta nu şi-a prelungit înţelegerea de pe Parc de Princes şi ar putea pleca gratis în vară.

Lionel Messi este ofertat de Al-Ittihad, trupă din prima ligă din Arabia Saudită. În acelaşi campionat evoluează şi rivalul argentinianului, Cristiano Ronaldo, la Al Nassr.

Al Ittihad a pus ochii pe Lionel Messi, iar oficialii formaţiei saudite sunt dispuşi să-l plătească regeşte pe argentinian. Concret, marca.com anunţă faptul că formaţia din Golf i-ar oferi un salariu de aproximativ 100 de milioane de dolari pe an, mai exact, 94 de milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Se pare că oferta ar fi fost trimisă deja către oamenii din anturajul lui Lionel Messi, şi se aşteaptă răspunsul argentinianului.

Dacă mutarea lui Lionel Messi la Al Ittihad s-ar concretiza, ar fi o altă lovitură dată de fotbalul saudit, după transferul lui Cristiano Ronaldo. Planul oficialilor saudiţi este de a promova cât mai mult fotbalul din ţara lor, având ca ţintă organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Totodată, Al Ittihad îşi doreşte să câştige titlul în Arabia Saudită, ultimul succes având loc în 2009. În acest sezon, formaţia pregătită de Nuno Espirito Santo ocupă locul secund, fiind la două puncte distanţă de rivala Al Nassr, care este lider.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, gest impresionant pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria
  • Cum s-a implicat superstarul portughez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și