Închide meniul

Cristiano Ronaldo, imagine virală de Crăciun. Postarea sa a strâns peste 10 milioane de aprecieri într-un timp record

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2021, 10:37

Cristiano Ronaldo, imagine virală de Crăciun. Postarea sa a strâns peste 10 milioane de aprecieri într-un timp record

Cristiano Ronaldo a petrecut Crăciunul în familie

Instagram Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo petrece Crăciunul în familie. O imagine postată de starul lui Manchester United pe reţelele de socializare a devenit virală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a postat pe reţelele de socializare o imagine cu întreaga familie. În doar 10 ore, postarea a strâns peste 10 milioane de aprecieri. Cristiano Ronaldo apare alături de Georgina Rodriguez, de copii săi, de mama sa, dar şi de ceilalţi membri din familie.

Cristiano Ronaldo, imagine virală de Crăciun

Ronaldo a petrecut în pijamale Crăciunul. „Vă doresc din toată inima Sărbători fericite„, a fost mesajul starului portughez.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor care se vor naşte în 2022

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez se pregătesc pentru unul dintre cele mai fericite momente din viaţa lor. Iubita starului de la Manchester United este însărcinată şi va naşte gemeni în 2022. Cei doi au pregătit un clip special prin care au anunţat sexul copiilor.

Reclamă

Cristiano a dezvăluit, la finalul lunii octombrie, că va deveni tată de gemeni. „Suntem încântați să vă anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste – abia așteptăm să vă cunoaștem!„, a fost mesajul transmis de Ronaldo care a făcut imediat înconjurul lumii.

Acum, portughezul de 36 de ani a pregătit un filmuleţ special în care a venit cu noutăţi. Cei patru copii pe care îi mai are au primit două baloane în care erau confeti colorate: roz care lăsau de înţeles că vor avea o fetiţă, albastre care reprezentau că este vorba de un băieţel.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și