Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo Jr, copia fidelă a tatălui său! Cum a ajuns să arate copilul, la numai 11 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2022, 18:03

Cristiano Ronaldo Jr, copia fidelă a tatălui său! Cum a ajuns să arate copilul, la numai 11 ani

Cristiano Ronaldo vrea să plece cu orice preţ de la Manchester United

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci la Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo Jr, copia fidelă a tatălui său. Fiul starului lui Manchester United se află într-o formă fizică extraordinară, la numai 11 ani. În ultima fotografie postată pe rețelele de socializare, cei doi au postat o fotografie care a adunat peste 11 milioane de aprecieri în primele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo Jr. îi calcă pe urme tatălui său celebru. Puștiul de 11 ani joacă la juniorii lui Manchester United și are grijă de corpul său la fel ca și CR7.

Cristiano Ronaldo Jr, copia fidelă a tatălui său: „Prezentul și viitorul”

Cei doi au postat o fotografie fără tricouri, care a „explodat” în mediul online. Fiul atacantului portughez iese în evidență cu o masă musculară rar întâlnită la un copil de vârsta lui.

În 20 de ore, poza cu Cristiano Ronaldo și fiul său a adunat peste 11 milioane de aprecieri.

„Recuperare alături de băiatul meu”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Reclamă

Fanii portughezului au fost în delir, oferind un val uriaș de comentarii: „Prezentul și viitorul”, au scris urmăritorii atacantului portughez.

View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă 4 / 0/3

 

Cristiano Ronaldo Jr, pe urmele tatălui său! Cum s-a bucurat după ce a marcat

Cristiano Ronaldo Jr. îl copiază pe tatăl său atât la aspectul fizic, cât și la obiceiurile din teren. Recent, puștiul s-a bucurat la fel ca starul cu 5 Baloane de Aur, după ce a marcat un gol pentru echipa U12 a lui Manchester United.

Fiul starului „diavolilor” a fost rezervă şi a înscris la scurt timp după ce a intrat pe gazon. Imediat după ce a trimis mingea în poartă, Cristiano Jr. a fugit spre colţul terenului şi s-a bucurat exact ca tatăl său. Nu a lipsit nici celebrul „Siuuu!”, iar imaginile au devenit virale.

Tânărul jucător a fost îmbrăţişat de coţi coechipierii săi. Cristiano Ronaldo Jr. a purtat numărul 24 pe tricou, iar reacţiile fanilor nu au întârziat să apară. „Să îi daţi numărul 7!”, „Aşa tată, aşa fiu!”, au postat aceştia, potrivit thesun.co.uk.

Ronaldo și-a făcut un cadou de un milion de euro!

Cristiano Ronaldo a avut parte de un sezon extrem de complicat alături de Manchester United, dar s-a răsplătit cu un cadou de lux. Cu o singură etapă rămasă, „diavolii” se află pe 6 în Premier League și tremură în privința ocupării locurilor de Europa League.

Totuși, traseul dezastruos al lui United nu l-a oprit pe Ronaldo să își cumpere un ceas de lux, în valoare de un milion de euro. Noua „bijuterie” a starului lusitan este gravată cu 232 de diamante și 109 de safire negre, fiind inspirată după mașina Bugatti Chiron. CR7 deține și autoturismul respectiv, care valorează tot un milion de euro!

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ceasul achiziționat de Cristiano reprezintă o ediție limitată, numai 126 de exemplare fiind fabricate în toată lumea.

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo după instalarea la Manchester United

Fostul antrenor de la Ajax urmează să o preia pe Manchester United și îl va înlocui pe Ralf Rangnick. Asta după ce englezii au achitat celor de la Ajax clauza de reziliere a tehnicianului, în valoare de 1,5 milioane de euro.

Erik ten Hag a oferit primul interviu presei din Olanda, în care a vorbit despre trecerea sa de la Ajax la Manchester United, explicând cât e de importantă colaborarea cu CR7.

Din data de 16 mai, eu am devenit antrenorul lui Manchester United. Trebuie să se întâmple multe lucruri în sezonul viitor. Îmi voi pune amprenta în implementarea personalului şi a echipei pentru sezonul viitor și vreau să se facă cu extremă atenție.

Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave.

Timpul meu la Ajax nu ar fi putut merge mai bine. Poate dacă aș fi câștigat Liga Campionilor sau Europa League. Dar nu este realist să câștig toate trofeele posibile. Ajax este acum din nou cel mai dominant club din țară.

Am avut de ales să lucrez la un alt club decât Manchester United, cu o bază mai bună. Dar am ales Manchester United. Lucrurile trebuie rezolvate acolo și asta este o provocare. Clubul și cu mine suntem pe aceeași lungime de undă despre cum vreau să fac asta.„, a spus Erik ten Hag, potrivit presei din Olanda.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo Jr, copia fidelă a tatălui său! Cum a ajuns să arate la 11 ani
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și