Închide meniul

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo, la Manchester United. „Este un gigant”

Dan Roșu Publicat: 16 mai 2022, 15:47

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo, la Manchester United. „Este un gigant

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo în timpul unui meci / Profimedia

  • Erik ten Hag este noul antrenor al lui Manchester United
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Erik ten Hag (52 de ani) are planuri mari cu Cristiano Ronaldo după preluarea lui Manchester United şi îl vrea în continuare pe starul portughez la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul olandez este văzut de către suporteri drept un adevărat salvator, în special pentru stilul excepţional de joc pe care „lăncierii” l-au arătat sub comanda sa.

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo după preluarea lui Manchester United

Fostul antrenor de la Ajax urmează să o preia pe Manchester United și îl va înlocui pe Ralf Rangnick. Asta după ce englezii au achitat celor de la Ajax clauza de reziliere a tehnicianului, în valoare de 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Ten Hag a oferit primul interviu presei din Olanda, în care a vorbit despre trecerea sa de la Ajax la Manchester United, explicând cât e de importantă colaborarea cu CR7.

Din data de 16 mai, eu am devenit antrenorul lui Manchester United. Trebuie să se întâmple multe lucruri în sezonul viitor. Îmi voi pune amprenta în implementarea personalului şi a echipei pentru sezonul viitor și vreau să se facă cu extremă atenție.

Reclamă

Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave.”

Timpul meu la Ajax nu ar fi putut merge mai bine. Poate dacă aș fi câștigat Liga Campionilor sau Europa League. Dar nu este realist să câștig toate trofeele posibile. Ajax este acum din nou cel mai dominant club din țară.

Am avut de ales să lucrez la un alt club decât Manchester United, cu o bază mai bună. Dar am ales Manchester United. Lucrurile trebuie rezolvate acolo și asta este o provocare. Clubul și cu mine suntem pe aceeași lungime de undă despre cum vreau să fac asta.„, a spus Erik ten Hag conform presei din Olanda.

Reclamă 4 / 0/3

Erik ten Hag vrea să dea prima mare lovitură la Manchester United!

Ten Hag îl vrea pe N’Golo Kante (31 de ani), actualul fotbalist al celor de la Chelsea, pe Old Trafford. Olandezul este de părere că mijlocașul francez are experiența și valoarea necesară pentru a sta la baza reconstrucției noii echipe a „diavolilor roșii”, potrivit Daily Mail.

Fostul antrenor de la Ajax vrea să refacă mijlocul celor de la Manchester United şi are în plan să aducă la United mai mulţi fotbalişti de valoare, în această vară. Pe lângă N’Kolo Kante, formația de pe Old Trafford îi mai are pe listă și pe Frenkie de Jong (Barcelona), dar și pe Aurelien Tchouameni (AS Monaco).

Frenkie de Jong e jucătorul Barcelonei şi are o cotă de 30 de milioane de euro, în timp ce Aurelien Tchouameni joacă la AS Monaco şi este cotat la 40 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

N’Kolo Kante mai are contract cu Chelsea până în vara lui 2023, iar mijlocaşul francez este cotat, în prezent, la 50 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com. Fotbalistul se află din anul 2016 la Chelsea, atunci când a fost transferat de la Leicester, contra sumei de 35,8 milioane de euro.

Erik ten Hag, buget de 100 de milioane de lire sterline

Erik ten Hag are un buget de 100 de milioane de lire sterline pentru transferurile din această vară de la Manchester United

Antrenorul batav a început să își facă lista de transferuri, iar țintele lui Manchester United pentru perioada de mercato sunt impresionante. Cu toate acestea, ten Hag se confruntă cu o mare problemă, anunță cei de la The Sun.

Conducătorii celor de la United îi vor pune la dispoziție antrenorului un buget de doar 100 de milioane de lire sterline. Suma este una mică dacă ar fi să ținem cont de fotbaliștii ceruți de Erik ten Hag la United.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY