Închide meniul

Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţia de viol! Starul lusitan ar putea plăti despăgubiri de milioane de euro

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2023, 19:50

Reclamă
Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţia de viol! Starul lusitan ar putea plăti despăgubiri de milioane de euro

Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţia de viol

Cristiano Ronaldo şi Georgina/ Instagram

Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţia de viol. Kathryn Mayorga, un fotomodel american, l-a acuzat pe starul lusitan că ar fi violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. Avocaţii femeii au decis să facă recurs, în urma căruia CR7 ar putea plăti despăgubiri în valoarea de zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul acestui an, instanţa a decis faptul că Cristiano Ronaldo este nevinovat, în procesul deschis de Kathryn Mayorga. Însă, femeia a fost audiată recent într-un recurs care contestă respingerea desfăşurării unui proces civil.

Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţia de viol

Presa din Anglia notează faptul că reprezentaţii fotomodelului american au cerut redeschiderea cazului. Aceştia solicită şi despăgubiri uriaşe, în valoare de zeci de milioane de euro, de la starul lusitan.

În 2019, CR7 a recunoscut faptul că i-a plătit lui Kathryn Mayorga suma de 350.000 de euro, în schimbul confidenţialităţii acesteia. Cei doi au petrecut o noapte împreună în 2009, noapte în urmă căreia fotomodelul l-a acuzat pe starul lusitan atât de agresiune fizică, cât şi de viol.

Daunele pe care le cere Mayorga în prezent sunt în val9oare de 72 de milioane de euro, atât pentru suferinţa din trecut, cât şi pentru cea din viitor. De asemenea, din această sumă, 24 de milioane de euro reprezintă despăgubiri.

Reclamă

Din 2018, de când a deschis procesul împotriva lui Cristiano Ronaldo, Mayorga a cheltuit 1,5 milioane de euro. Aceasta declara, în trecut, faptul că vrea să-l înveţe o lecţie pe starul lusitan.

„Vreau să-l învăț o lecție. Vreau să fie tras la răspundere pentru ce a făcut. El m-a violat, vreau să-mi plătească tratamentul de recuperare”, a declarat Kathryn Mayorga.

Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol în Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol în Liga Campionilor Asiei. Starul lui Al-Nassr a reuşit o execuţie spectaculoasă şi şi-a ajutat echipa să câştige.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo (38 de ani) şi-a adăugat numele în clasamentul marcatorilor unei noi competiţii. Atacantul portughez a marcat în Liga Campionilor Asiei, în victoria echipei Al-Nassr, scor 3-1, cu echipa Istiqlol Duşanbe, din Tadjikistan.

Portughezul a marcat în minutul 66, iar echipa sa s-a impus în cele din urmă graţie unei duble a brazilianului Talisca (72, 77), anunţă news.ro.

Atacantul de 38 de ani a făcut şi show, spre deliciul publicului. I-a cerut portarului advers să nu tragă de timp şi a gesticulat.

Ronaldo a marcat în cea de-a 22-a competiţie diferită. A avut şi o primă reacţie după golul înscris în Cupa Campionilor Asiei.

„Un meci bun făcut de toată echipa. Sunt fericit că am înscris primul meu gol în Cupa Campionilor Asiei. Continuăm să câştigăm„, a transmis Cristiano Ronaldo pe reţelele sociale.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și