Închide meniul

Cristiano Ronaldo poate răsufla uşurat. Decizia luată de un judecător în procesul în care starul lui Manchester United era acuzat de viol

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2021, 12:13 / Actualizat: 8 octombrie 2021, 13:47

Cristiano Ronaldo poate răsufla uşurat. Decizia luată de un judecător în procesul în care starul lui Manchester United era acuzat de viol

Cristiano Ronaldo a scăpat de acuzaţii

Profimediaimages

Tot cazul ar fi fost construit cu ajutorul unor documente provenite din „Football Leaks”. Acuzaţiile datau din 2009, când Ronaldo ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga într-un hotel din Las Vegas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a scăpat de procesul în care era acuzat de viol

Instanţa doreşte să se aplice legea cu corectitudine şi recomandă respingerea plângerii civile împotriva domnului Ronaldo„, a declarat Peter Christiansen, avocatul lui Cristiano, potrivit lemonde.fr.

Este dură respingerea cazului Mayorga, din cauza comportamentului necorespunzător al avocatului ei. Din păcate, este singura sancţiune adecvată pentru a garanta integritatea procesului judiciar.

Instanţa nu va putea să decidă care parte a cazului se bazează pe amintirile lui Kathryn, sau dacă declaraţiile ei au fost influenţate de documentele din ‘Football Leaks’„, a precizat judecătorul Daniel Albregts.

Acum în vârstă de 37 de ani, Mayorga a cheltuit o avere în procesul cu Ronaldo: 1,4 milioane de lire sterline, din care taxele legale au costat-o 1,1 milioane de lire sterline. Avocaţii ei au termen de 14 zile pentru a ataca cu recurs decizia instanţei.

Reclamă

Mayorga a cerut daune în valoare de 72 de milioane de dolari. Suma este împărțită în trei părți egale, de câte 24 de milioane de dolari, reprezentând compensații pentru “durerea și suferința din trecut”, pentru “durerea și suferința pe care le va simți în viitor” şi alte daune.

Sunt ştiri false! Vor să se promoveze şi se folosesc de numele meu. E normal să se întâmple asta. Vor să fie faimoase folosindu-se de numele meu, dar aceste lucruri fac parte din viaţa mea. Totul e bine, sunt un om fericit„, a declarat Cristiano Ronaldo în momentul în care a aflat că este dat în judecată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și