Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo şi-a prezentat noul bolid de lux! Ce sumă colosală a plătit pentru noua „bijuterie”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 18:19

Cristiano Ronaldo şi-a prezentat noul bolid de lux! Ce sumă colosală a plătit pentru noua „bijuterie”

Cristiano Ronaldo şi-a prezentat noul bolid de lux

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci/ Profimedia

Cristiano Ronaldo şi-a prezentat noul bolid de lux. Starul lusitan s-a fotografiat alături de noua sa achiziţie, un Ferrari Purosangue, pentru care a plătit o sumă colosală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo are o colecţie impresionantă de maşini de lux. Starul lusitan, care evoluează de un an în Arabia Saudită, deţine peste 17 bolizi.

Cristiano Ronaldo şi-a prezentat noul bolid de lux

În ultima postare de pe contul său de Instagram, Cristiano Ronaldo s-a fotografiat lângă noua sa achiziţie, un Ferrari Purosangue, pentru care a plătit nu mai puţin de 400.000 de euro.

CR7 a fost surprins zâmbitor lângă noua sa maşină, fiind îmbrăcat într-un trening de la o casă de modă celebră, pentru care a plătit peste 1700 de dolari.

Postarea s-a viralizat imediat, iar în doar patru ore, a fost apreciată de peste şapte milioane de oameni. De altfel, Cristiano Ronaldo deţine cel mai urmărit cont de Instagram, cu 617 milioane de urmăritori.

Reclamă

Noua maşină a lui Cristiano Ronaldo nu este însă cea mai scumpă, pe care starul lusitan o deţine. CR7 are în propriul garaj şi un Bugatti Centodieci, pe care a plătit zece milioane de euro. De asemenea, şi Georgina Rodriguez deţine şi ea propriile ei maşini, pe lângă cele ale partenerului ei. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

De asemenea, Cristiano Ronaldo mai deţine şi un Bugatti Chiron şi unul Veyron Grand Sport Vitesse, pe ambele maşini plătind peste cinci milioane de euro.

Într-un interviu acordat în 2022, lui Piers Morgan, Cristiano Ronaldo a fost întrebat şi despre maşinile sale. Acesta nu a ştiut însă câţi bolizi de lux are în garaj: „20, poate 17. Nu știu. Am două Bugatti, două Ferrari, doi McLaren, două mașini Rolls Royce. Preferatul meu e Rolls Royce, cel mai confortabil și îmi place că nu mă doare spatele, este perfect”, a declarat CR7.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo nu a vrut să voteze la FIFA The Best

Cristiano Ronaldo nu a vrut să voteze la FIFA The Best! Marele câştigător al galei a fost Lionel Messi, cel care a primit premiul pentru fostbalistul anului 2023.

Cristiano Ronaldo l-a trimis pe coechipierul Pepe să se ocupe de voturile din partea Portugaliei, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu un an. Fundaşul celor de la FC Porto i-a votat pe Bernardo Silva, Erling Haaland şi Victor Osimhen, potrivit goal.com.

În ceea ce îl priveşte pe starul argentinian, acesta i-a oferit primul vot lui Erling Haaland, după care au urmat Kylian Mbappe, fostul coechipier de la PSG, şi Julian Alvarez, coechipierul său de la naţionala Argentinei.

La Gala FIFA The Best nu au participat mai mulţi jucători importanţi. Lionel Messi, Erling Haaland şi Kylian Mbappe nu s-au prezentat la gală.

Lionel Messi şi Erling Haaland au fost la egalitate de puncte, amândoi cu câte 48, dar argentinianul a primit trofeul deoarece a primit mai multe voturi din partea căpitanilor. El a primit 13 puncte de la căpitani, 11 puncte de la antrenori, 11 puncte de la presă şi 13 puncte de la fani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și