Închide meniul

Cristiano Ronaldo nu a vrut să voteze la FIFA The Best! Ce s-a întâmplat cu votul Portugaliei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 ianuarie 2024, 15:36

Cristiano Ronaldo nu a vrut să voteze la FIFA The Best! Ce s-a întâmplat cu votul Portugaliei

Cristiano Ronaldo nu a vrut să voteze la FIFA The Best

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci al Portugaliei / Profimedia

Cristiano Ronaldo nu a vrut să voteze la FIFA The Best! Marele câştigător al galei a fost Lionel Messi, cel care a primit premiul pentru fostbalistul anului 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cei care au votat s-au numărat şi căpitanii echipelor naţionale. Cristiano Ronaldo, căpitanul portughezilor, nu a vrut să voteze nici la ediţia din acest an, după ce a făcut acelaşi lucru şi anul trecut.

Cristiano Ronaldo nu a vrut să voteze la FIFA The Best!

Cristiano Ronaldo l-a trimis pe coechipierul Pepe să se ocupe de voturile din partea Portugaliei, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu un an. Fundaşul celor de la FC Porto i-a votat pe Bernardo Silva, Erling Haaland şi Victor Osimhen, potrivit goal.com.

În ceea ce îl priveşte pe starul argentinian, acesta i-a oferit primul vot lui Erling Haaland, după care au urmat Kylian Mbappe, fostul coechipier de la PSG, şi Julian Alvarez, coechipierul său de la naţionala Argentinei.

La Gala FIFA The Best nu au participat mai mulţi jucători importanţi. Lionel Messi, Erling Haaland şi Kylian Mbappe nu s-au prezentat la gală.

Reclamă

Lionel Messi şi Erling Haaland au fost la egalitate de puncte, amândoi cu câte 48, dar argentinianul a primit trofeul deoarece a primit mai multe voturi din partea căpitanilor. El a primit 13 puncte de la căpitani, 11 puncte de la antrenori, 11 puncte de la presă şi 13 puncte de la fani.

Scandal uriaş după ce Lionel Messi a fost declarat fotbalistul anului la gala FIFA The Best

Scandal uriaş după ce Lionel Messi a fost declarat fotbalistul anului la gala FIFA The Best. Mai multe publicaţii au criticat faptul că Messi a cucerit iar acest trofeu.

Presa internaţională a abordat pe larg acest subiect. Câştigarea trofeului de către Messi în acest an a fost catalogată drept surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

„De ce Messi? Această alegere i-a lăsat pe fani mască”, a scris publicaţia germană Bild. „Surpriză mare. Messi e The Best”, a titrat Marca.

„N-a contat că mașina norvegiană de goluri a avut un sezon senzațional la City. A bătut recorduri încontinuu, a câștigat tripla și a luat multe premii pentru performanțele individuale. Dar a pierdut în fața lui Messi în două anchete prestigioase. S-a întâmplat la gala Balonului de Aur și acum la cea organizată de FIFA”, a scris site-ul norvegia Aftenposten.

„Complet greșit. În 2023, Erling ar fi meritat să câștige datorită statisticilor. A contribuit decisiv la câștigarea tuturor trofeelor de către City. Tot respectul pentru Messi, dar au fost alți jucători mai buni în 2023”, a fost de părere Lars Tjærnas, analist al site-ului norvegian VG.

„Decizie foarte ciudată, trebuia să câștige Haaland”, a scris The Times.

„Aș spune că e o decizie scandaloasă”, a fost de părere un alt expert norvegian, Carl-Erik Torp, analist al postului NRK.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și