Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor care se vor naşte în 2022. Imagini spectaculoase, văzute de 7 milioane de oameni încă din prima oră!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2021, 22:40

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor care se vor naşte în 2022. Imagini spectaculoase, văzute de 7 milioane de oameni încă din prima oră!

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez vor avea gemeni

Profimediaimages

Cristiano a dezvăluit, la finalul lunii octombrie, că va deveni tată de gemeni. „Suntem încântați să vă anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste – abia așteptăm să vă cunoaștem!„, a fost mesajul transmis de Ronaldo care a făcut imediat înconjurul lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo şi Georgina au anunţat sexul gemenilor

Acum, portughezul de 36 de ani a pregătit un filmuleţ special în care a venit cu noutăţi. Cei patru copii pe care îi mai are au primit două baloane în care erau confeti colorate: roz care lăsau de înţeles că vor avea o fetiţă, albastre care reprezentau că este vorba de un băieţel.

Puştii lui Ronaldo le-au spart şi au făcut lumină. Georgina urmează să nască un băieţel şi o fetiţă! Vestea s-a răspândit imediat, iar clipul a devenit viral. Nu mai puţin de 7 milioane de oameni au urmărit filmuleţul în prima oră după ce a fost postat.

View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă

Cristiano Ronaldo are o relație fericită cu Georgina Rodriguez de mai bine de 4 ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe Alana, dar Georgina îi îngrijește și pe ceilalți trei copii ai fotbalistului, Cristiano Junior, Eva și Mateo.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu și-au anunțat până acum intențiile de a se căsători, dar acest lucru s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat. În trecut, starul portughez a avut o relație și cu rusoaica Irina Shayk.

Citește și:

Mama lui Cristiano Ronaldo i-ar fi interzis să se căsătorească cu Georgina Rodriguez

Mama lui Ronaldo a fost întotdeauna o apărătoare fidelă a fiului ei și s-a băgat de multe ori în relațiile lui romantice. În cazul Georginei, Dolores Aveiro vrea să îl împiedice pe Cristiano să se căsătorească cu celebrul fotomodel, scrie presa portugheză, citată de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Îi recomand fiului meu să nu se căsătorească. Singurul lucru pe care și-l dorește femeia aceea este să profite de situație din punct de vedere economic. Frații lui Cristiano sunt de aceeași părere cu mine!”, a spus Dolores Aveiro, potrivit sursei citate.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și