Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez nu-şi găsesc bucătar! Ce salariu sunt dispuşi să-i ofere şi care este cerinţa care îi ţine departe pe doritori

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 22:42

Cristiano Ronaldo, alături de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo, alături de Georgina Rodriguez / Instagram

  • Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez nu-şi găsesc bucătar
  • Ce îşi doreşte CR7 să i se gătească

Anunţ surprinzător. Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez nu-şi găsesc bucătar pentru vila fabuloasă, de 18 milioane de euro, pe care şi-au cumpărat-o în Portugalia. Doritorii sunt ţinuţi departe de cerinţele lor exigente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo s-a hotărât şi se va întoarce în ţara natală în momentul în care îşi va încheia contractul uriaş cu Al-Nassr. 200 de milioane de euro va primi CR7 în fiecare sezon petrecut în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez nu-şi găsesc bucătar

Sunt lucrări de amploare la casa de senzaţie cumpărată la Ronaldo. Câştigător de cinci ori a Balonului de Aur, Ronaldo a început şi angajările. Şi-a luat majordom la palatul său şi îi plăteşte 4.800 de lire sterline pe lună (n.r. 5.500 de euro). Nu îşi găseşte însă un chef care să îi gătească lui şi familiei.

Reclamă

Jurnaliştii portughezi de la Correio da Manha, citaţi de dailymail.co.uk, au dezvăluit că Cristiano are dificultăţi în a-şi angaja un bucătar care să îi pregătească mâncarea favorită. Starul de 37 de ani este dispus să achite 4.500 de lire sterline pe lună (n.r. 5.150 de euro) pentru a i se găti mâncare portugheză şi sushi. Această dorinţă îi ţine departe pe doritorii care îşi doreau să gătească pentru starul fotbalului.

Ronaldo este înnebunit după delicatesele japoneze şi caută un chef specializat pe sushi. Mama lui Cristiano, Dolores Aveiro, a dezvăluit că atacantul lui Al-Nassr este mare fan şi de bacalhau, vedeta gastronomei portugheze. O dată pe săptămână, în familie se mănâncă şi pizza.

Reclamă

Cum arată cea mai scumpă casă din Portugalia, cumpărată de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a cheltuit o avere pe noua sa casă din Portugalia (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Când se va retrage din activitate, noul star al lui Al-Nassr va locui acolo împreună cu partenera sa, Georgina Rodriguez, şi cu cei cinci copii ai săi.

CR7 a plătit 18 milioane de euro, pentru noua sa locuinţă, anunţă presa din Anglia. Starul lusitan a cumpărat o casă, pe care ulterior a fost nevoit să o renoveze. Lucrările se vor finaliza în luna iunie.

Casa cumpărată de Cristiano Ronaldo este cea mai scumpă din Portugalia, şi se află într-o zonă rezidenţială de lux. Atacantul lui Manchester United deţine şi cel mai scump apartament din ţara sa natală.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo mai deţine alte şase proprietăţi. Pe lângă locuinţa pe care o renovează în prezent, portughezul mai posedă proprietăţi în Marbella, Manchester, Madeira, Madrid şi Torino.

Condiții de „șeic” pentru Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

După ce transferul la Al-Nassr a fost oficializat, superstarul portughez a beneficiat de cele mai bune servicii din partea oficialilor arabi. Cristiano Ronaldo și familia sa urmează să primeacă o vilă în Riad, capitala Arabiei Saudite. Ei vor beneficia de o firmă privată de pază, un supermarket privat, o piscină olimpică, două terenuri de fotbal, un teren de baschet, două săli de gimnastică și 3 restaurante.

Până atunci, superstarul lusitan este cazat într-un hotel de lux, anunță presa britanică. Ronaldo se bucură de 17 camere întinse pe două etaje ale hotelului de 5 stele. Intreaga clădire are 99 de etaje, iar fotbalistul are parte de cele mai bune servicii, indiferent dacă vorbim despre alimentație, pregătire fizică sau recuperare.

Situația este una excelentă și pentru Georgina Rodriguez, care se poate bucura de magazinele de lux din complexul hotelului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY