Închide meniul
Foto

Cum arată cea mai scumpă casă din Portugalia, cumpărată de Cristiano Ronaldo. Starul lusitan îşi pregăteşte revenirea la Sporting

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2022, 18:48

Cum arată cea mai scumpă casă din Portugalia, cumpărată de Cristiano Ronaldo. Starul lusitan îşi pregăteşte revenirea la Sporting

Ce i-a interzis Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo, în propria casă

Cristiano Ronaldo şi partenera sa, Georgina/ Profimedia

Cristiano Ronaldo îşi pregăteşte revenirea în Portugalia, şi a achiziţionat cea mai scumpă casă din ţara sa natală. Starul lusitan ar putea reveni la Sporting, în perioada de transferuri din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a cheltuit o avere pe noua sa locuinţă din Portugalia. Starul lui Manchester United va locui împreună cu partenera sa, Georgina Rodriguez, şi cu cei cinci copii ai săi.

Cum arată cea mai scumpă casă din Portugalia, cumpărată de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a plătit 18 milioane de euro, pentru noua sa locuinţă, anunţă presa din Anglia. Starul lusitan a cumpărat o casă, pe care ulterior a fost nevoit să o renoveze. Lucrările se vor finaliza anul viitor.

Casa cumpărată de Cristiano Ronaldo este cea mai scumpă din Portugalia, şi se află într-o zonă rezidenţială de lux. Atacantul lui Manchester United deţine şi cel mai scump apartament din ţara sa natală.

Cristiano Ronaldo mai deţine alte şase proprietăţi. Pe lângă locuinţa pe care o renovează în prezent, portughezul mai posedă proprietăţi în Marbella, Manchester, Madeira, Madrid şi Torino.

Reclamă

Faptul că CR7 îşi pregăteşte noua locuinţa din Portugalia, întăreşte zvonurile legate de o posibilă revenire la Sporting. Portughezul nu mai este titular de bază la Manchester United, fiind chiar exclus din lot de către Erik ten Hag pentru partida cu Chelsea, din etapa precedentă de Premier League.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a revenit cu gol în lotul lui Manchester United

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a revenit cu gol în lotul lui Manchester United nu a întârziat să apară. Starul care fusese exclus din echipă pentru meciul cu Chelsea a închis tabela cu Sheriff Tiraspol, 3-0.

În afară de reușita din minutul 81, Ronaldo a mai avut o ratare uriașă în prima repriză, dar și un gol anulat. A ieșit bine pentru diavoli, până la urmă, Dalot și Rashford marcând înaintea portughezului.

Reclamă 4 / 0/3

”O muncă importantă a echipei și o victorie bună. Rămânem împreună. Hai, United”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe Instagram, care a adunat 6 milioane de aprecieri, în primele 9 ore.

După ce s-a antrenat la lotul de juniori, fiind exclus din prima echipă, Cristiano Ronaldo a fost folosit toate minutele în duelul de Europa League. Totuși, bucuria lui a fost atipică după marcarea golului de 3-0, el ducând mâinile spre piept și privind în sus.

”A luptat să obțină pozițiile cele mai bune. Nu a renunțat. Cred că asta a făcut toată cariera lui. De aceea e atât de bun.

La final, a primit recompensa. Presiune e mereu acolo. Ronaldo știe asta și va trebui să muncim. Toți jucătorii lui United știu asta”, a spus Ten Hag, citat de Reuter, după revenirea lui Cristiano Ronaldo.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a cumpărat cea mai scumpă casă din Portugalia
  • Starul lusitan îşi pregăteşte revenirea la Sporting

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și