Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro. Cum arată „bijuteria” din Riad

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 februarie 2023, 19:12

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro. Cum arată „bijuteria” din Riad

Cum arată noua casă de la Riad a lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au mutat într-un palat / Colaj Profimediaimages/layalinaprivee.com

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez se simt excelent în Arabia Saudită, mai ales după ce s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro. Starul lui Al-Nassr a renunţat la cele 17 apartamente de lux închiriate în zgârie-norul Four Seasons din Riad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii din Arabia Saudită au aflat care este noua casă a lui CR7. E o adevărată „bijuterie”. Noul palat în care locuieşte Cristiano alături de familie este situat în cartierul exclusivist Al-Muhammadiyah.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez locuiesc, la Riad, într-un palat de 14 milioane de euro

Potrivit layalinaprivee.com, Cristiano Ronaldo s-a mutat într-o casă luxoasă din Riad care este estimată la 14 milioane de euro. Are opt dormitoare, o piscină de dimensiuni olimpice, dar şi o cascadă chiar în holul principal (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Palatul lui Ronaldo ar fi înconjurat de alte trei case care ar putea fi locuite de alţi membri ai familiei, invitaţi sau angajaţi.

Zona în care s-a mutat atacantul de 38 de ani este una extrem de căutată de milionari. În apropierea palatului lui Cristiano sunt mai multe piscine, restaurante de fiţe şi magazine cu produse de lux. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli pentru cei cinci copii ai portughezului.

Reclamă

Jurnaliştii britanici anunţaseră încă de săptămâna trecută că deţinătorul a cinci Baloane de Aur a decis să stea, alături de iubita Georgina Rodriguez şi de copiii săi, în prima „locuinţă de familie” din Arabia Saudită.

Hotelul în care a locuit Cristiano după transferul la Al-Nassr este situat în Kingdom Center, într-un zgârie-nor de 267 de metri înălţime. Ronaldo achita, lunar, o sumă uriaşă pentru cele 17 apartamente închiriate: 285.000 de euro! Al-Nassr îi plăteşte această sumă în numai 12 ore de contract.

Cristiano Ronaldo câştigă la Al-Nassr mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo s-a mutat într-un palat spectaculos
  • Atacantul lui Al-Nassr o are alături pe Georgina Rodriguez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și