Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv! A renunţat la cele 17 apartamente de lux închiriate în Arabia Saudită

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2023, 8:57

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv! A renunţat la cele 17 apartamente de lux închiriate în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au mutat

Cristiano Ronaldo este într-o relaţie cu Georgina Rodriguez / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv din cele 17 apartamente pe care le închiriase în zgârie-norul Four Seasons. Atacantul de 38 de ani al lui Al-Nassr a renunţat la a mai locui în clădirea emblematică din Riad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnaliştilor de la mirror.co.uk, deţinătorul a cinci Baloane de Aur a decis să stea, alături de iubita Georgina Rodriguez şi de copiii săi, în prima „locuinţă de familie” din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv

Sursele jurnaliştilor britanici anunţă că Ronaldo a părăsit hotelul în care era cazat şi s-a mutat „definitiv”. Şi mama lui Cristiano a confirmat informaţiile în momentul în care a ajuns la Riad. A postat un selfie cu fiul cel mare al CR7 din noua casă.

Încă nu se cunosc multe detalii despre noua locuinţă a starului portughez, dar aceasta ar fi într-un complex exclusivist în care are parte de securitate la cel mai înalt nivel. Ronaldo s-ar fi mutat în apropierea zonei de lux Al Muhammadiyah, care se mândrește cu o viață de noapte incredibilă și cu unele dintre cele mai bune restaurante din Riad. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli.

Hotelul în care a locuit Cristiano după transferul la Al-Nassr este situat în Kingdom Center, într-un zgârie-nor de 267 de metri înălţime. Ronaldo achita, lunar, o sumă uriaşă pentru cele 17 apartamente închiriate: 285.000 de euro! Al-Nassr îi plăteşte această sumă în numai 12 ore de contract.

Reclamă

Cristiano Ronaldo câştigă la Al-Nassr mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

Reclamă 4 / 0/3

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul doi în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și