Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate Marian Iancu după ce a stat 8 ani în închisoare! Primele imagini cu fostul patron de la Poli Timișoara, după eliberare

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2022, 9:04

Reclamă
Cum a ajuns să arate Marian Iancu după ce a stat 8 ani în închisoare! Primele imagini cu fostul patron de la Poli Timișoara, după eliberare

Marian Iancu a fost eliberat din închisoare după 8 ani

Marian Iancu, în timpul unui meci / Hepta

Marian Iancu a stat 8 ani în închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Condamnat în 2014 în dosarul „RAFO”, fostul patron de la Poli Timișoara a fost eliberat condiționat cu 6 ani mai devreme decât stabilise Instanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iancu a părăsit închisoarea la finalul lunii iunie, după decizia Judecătoriei Sectorului 4 București. Între timp, în spațiul public au apărut primele imagini cu fostul conducător din Liga 1, după ce a părăsit penitenciarul.

Cum a ajuns să arate Marian Iancu după ce a stat 8 ani în închisoare

Marian Iancu a apărut la o petrecere, alături de mai mulți apropiați, în timp ce se distra cu imnul Rapidului pe fundal. Din imaginile respective se poate observa că fostul milionar a slăbit extrem de mult și este de nerecunoscut față de perioada în care activa la cârma Politehnicii Timișoara.

Înainte să fie condamnat, Iancu era supraponderal și atrăgea multe comentarii pe seama aspectului său fizic.

„Mie mi-era milă de el, arată cum arată, era bolnav. Dar arată cum arată că mânca o tavă de șnițele la o masă. Dar nu avea scrupule”, spunea fostul arbitru, Cristi Balaj, în urmă cu ceva timp.

Reclamă
Marian Iancu, de nerecunoscut după eliberarea din închisoare
Marian Iancu, de nerecunoscut după eliberarea din închisoare / Sursa: Prosport

Marian Iancu a fost eliberat din închisoare cu 6 ani mai devreme

Marian Iancu a primit o condamnare de 12 ani la închisoare, în 2014, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul „RAFO”. La un an distanţă a mai primit o condamnare de 14 ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune şi spălare de bani.

Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti a decis ca omul de afaceri să fie eliberat condiţionat, cu 6 ani înainte de termen.

În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a) Cod procedură penală admite contestaţia formulată de contestatorul – petent Iancu Alexandru Marian împotriva sentinţei penale nr. 1026 din data de 11.05.2022 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul penal nr. 10415/4/2022.

Reclamă 4 / 0/3

Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza: În temeiul art. 587 alin. 1 Cpp raportat la art. 59 C.pen.1969 şi cu aplicarea art. 5 NCP admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul – condamnat Iancu Alexandru Marian.

Dispune liberarea condiţionată a petentului – condamnat de sub puterea MEPI nr. 270/2022 emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală în baza sentinţei penale nr. 92/2022. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 61 din Vechiul Cod penal privind revocarea liberării condiţionate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, se arată în soluționarea cazului, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și