Închide meniul

Marian Iancu va fi eliberat din închisoare, cu 6 ani mai devreme. Vestea pe care o aştepta din 2014 fostul patron al Politehnicii Timişoara

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2022, 17:05

Marian Iancu va fi eliberat din închisoare, cu 6 ani mai devreme. Vestea pe care o aştepta din 2014 fostul patron al Politehnicii Timişoara

Marian Iancu va fi eliberat din închisoare, cu 6 ani mai devreme

Hepta

Marian Iancu a primit o veste uriaşă şi va fi eliberat din închisoare. Fostul patron al Politehnicii Timişoara a primit o condamnare de 12 ani la închisoare, în 2014, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul „RAFO”. La un an distanţă a mai primit o condamnare de 14 ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune şi spălare de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti a decis ca omul de afaceri să fie eliberat condiţionat, cu 6 ani mai devreme decât era stabilit. Hotărârea este definitivă, prin urmare Marian Iancu va părăsi penitenciarul în cel mai scurt timp.

Marian Iancu va fi eliberat din închisoare, cu 6 ani mai devreme

În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a) Cod procedură penală admite contestaţia formulată de contestatorul – petent Iancu Alexandru Marian împotriva sentinţei penale nr. 1026 din data de 11.05.2022 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul penal nr. 10415/4/2022.

Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza: În temeiul art. 587 alin. 1 Cpp raportat la art. 59 C.pen.1969 şi cu aplicarea art. 5 NCP admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul – condamnat Iancu Alexandru Marian.

Dispune liberarea condiţionată a petentului – condamnat de sub puterea MEPI nr. 270/2022 emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală în baza sentinţei penale nr. 92/2022. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 61 din Vechiul Cod penal privind revocarea liberării condiţionate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, se arată în soluționarea cazului, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Anchetatorii din cazul „RAFO” stabiliseră un prejudiciu la bugetul de stat, prin neplata impozitului pe profit, de 806.2 miliarde de lei, şi prin TVA nelegal dedus, de 550.3 miliarde de lei. A rezultat astfel un prejudiciu total de 1.356,5 miliarde de lei.

Dezvăluire cutremurătoare despre Marian Iancu

Fostul rapidist Alexandru Dobroiu a făcut o dezvăluire cutremurătoare despre Marian Iancu (56 ani). Aflat în închisoare din 2014, fostul patron de la Poli Timișoara a ajuns de nerecunoscut.

Alexandru Dobroiu a fost la închisoare pentru consum de droguri. Acolo, el fostul rapidist s-a întâlnit cu Marian Iancu, despre care spune că a ajuns de nerecunoscut.

Reclamă 4 / 0/3

Că tot m-ai întrebat cu cine am stat la puşcărie, am stat şi cu Iancu, de la Timişoara, e terminat, de-abia mai merge”, a dezvăluit Alexandru Ionuţ Dobroiu, potrivit playsport.ro.

Iancu este obligat acum să returneze statului 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro. Pentru asta, au fost confiscate 7 case, 3 maşini şi 7 terenuri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și