Închide meniul
Foto

Cum a apărut Romina, soţia miliardarului Piero Ferrari, la prima cursă de Formula 1 a sezonului. Românca este mai tânără cu 43 de ani decât soţul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2023, 17:04 / Actualizat: 8 martie 2023, 15:46

Reclamă
Cum a apărut Romina, soţia miliardarului Piero Ferrari, la prima cursă de Formula 1 a sezonului. Românca este mai tânără cu 43 de ani decât soţul său

Romina Gingaşu este soţia lui Piero Ferrari

Colaj Instagram

Romina Gingaşu a avut o apariţie de senzaţie alături de soţul său, miliardarul Piero Ferrari, la prima cursă de Formula 1 a sezonului. Romina Gingaşu (34 de ani) a pus o imagine pe reţelele de socializare în care apare alături de soţul său, Piero Ferrari (77 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romina Gingaşu şi Piero Ferrari s-au căsătorit în 2021 şi au o relaţie perfectă. La cursa din Bahrain, cei doi au fost numai zâmbet.

Cum a apărut Romina, soţia miliardarului Piero Ferrari, la prima cursă de Formula 1 a sezonului

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Romina Gingasu (@rominagingasu)

Patronul lui Ferrari a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac. Piero Ferrari, însoţit de soţia lui româncă

Anul trecut, moştenitorul imperiului Ferrari a vizitat colecţia de maşini de lux a lui Ion Ţiriac. Piero Ferrari are 77 de ani şi o avere de aproape cinci miliarde de dolari. Prietenul Ţiriac e fan Ferrari. Fostul mare jucător de tenis are 22 de maşini de la celebrul producător italian!

Este un excelent om de afaceri (n.r. Ion Ţiriac), dar poate fi şi foarte amuzant, dacă vrea„, a declarat Piero Ferrari.

Reclamă

În colecţia lui Ion Tiriac, Piero Ferrari a găsit şi o maşina specială pentru el. Este vorba despre faimosul F40, lansat în urmă cu 35 de ani de tatal lui, legendarul Enzo Ferrari.

E ultima maşină pe care tatăl meu a prezentat-o pentru presă şi clienţi. A murit un an mai târziu„, a precizat patronul Ferrari.

Piero Ferrari e impresionat de David Popovici, vitezomanul apelor: „Nu îţi trebuie cea mai bună maşină, îţi trebuie cel mai bun corp„. Şi Simona Halep îi place magnatului italian.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, desigur! Mă uit când joacă la turnee„, a recunoscut Piero.

Patronul Ferrari este căsătorit cu Romina Gingaşu. Frumoasa româncă l-a cunoscut în urmă cu 6 ani şi i-a făcut acum o declaraţie de dragoste.

Viaţa mea s-a schimbat, alături de tine. Şi o spun public acum! Sunt aici şi nu plec nicăieri!„, i-a mărturisit Romina.

Piero Ferrari şi Romina s-au cunoscut în 2016, la locul de muncă. Românca a încercat să îi vândă un avion miliardarului.

Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari! Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra.

(…) Chimia dintre cei doi (n.r. Piero şi Romina) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”, a declarat un apropiat pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și