Închide meniul

Cum a fost convins Rafael van der Vaart de logodnica sa să vină la București. Dezvăluirile făcute de Estavana Polman

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 16:40

Cum a fost convins Rafael van der Vaart de logodnica sa să vină la București. Dezvăluirile făcute de Estavana Polman

Estavana Polman, "cucerită" de viața în România

Rafael van der Vaart și Estavana Polman / Profimedia

Rafael van der Vaart a fost convins de logodnica sa Estavana Polman să vină la București, iar fostul mare fotbalist a rămas impresionat de România. Olandezul a recunoscut că el chiar a sfătuit-o pe handbalista de la Rapid să aleagă România. Cei doi se felicită acum pentru alegerea făcută și au avut doar cuvinte de laudă pentru țara noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Estavana Polman este un centru de 30 de ani care a semnat cu CS Rapid în această vară. Olandeza este un nume important în handbalul mondial. Ea a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial din 2019 (Japonia), medalia de argint la Campionatul Mondial din 2015 (Danemarca) și medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2017 (Germania).

Cum a fost convins Rafael van der Vaart de logodnica sa să vină la București. Dezvăluirile făcute de Estavana Polman

„Am locuit toată viața în Danemarca și acum este diferit, dar chiar îmi place în România. Orașul este extraordinar, echipa e frumoasă. Oamenii de aici sunt foarte buni șoferi.

După încheierea campionatului (n.r. – din Danemarca), am zis să mă gândesc, dar lucrurile au evoluat foarte repede. Am venit acasă și am simțit că am nevoie de o nouă aventură.

Când a apărut această ofertă, de la această echipă cu fani incredibili, l-am sunat pe Rafael și i-am spus „Cred că este timpul să fac un pas nou”. De acolo, lucrurile au mers foarte repede, am luat două bagaje cu mine, i-am pupat pe toți și le-am zis „Ne vedem mai încolo”. A fost puțin ciudat, dar a fost ceva extraordinar. Simt că la Rapid sunt în locul potrivit”, a povestit Estavana Polman, pentru digisport.ro.

Reclamă

Rafael van der Vaart a dezvăluit că a fost încântat de idee, ba chiar i-a recomandat logodnicei sale să schimbe țara și să aleagă România pentru o nouă aventură.

„Estavana m-a sunat și mi-a zis că echipa din București este interesată să semneze un contract cu ea. Iar primul lucru pe care l-am spus a fost „Du-te!”. Este o aventură interesantă. I-am spus că problemele cu familia le vom rezolva.

M-am bucurat că am sărbătorit vârsta de 40 de ani în România, a fost ceva special pentru mine”, a declarat fostul mare fotbalist pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael van der Vaart, cucerit de fostul său coleg, Cristi Chivu: „Era mai bun decât fundașii care acum valorează 100 de milioane!”

Rafael van der Vaart a fost cucerit de fostul său coleg, Cristi Chivu. Cei doi au fost coechipieri la Ajax Amsterdam, în perioada 2000-2003, iar olandezul continuă să aibă un respect uriaș față de fostul căpitan al naționalei României. Van der Vaart s-a mutat recent în România pentru a fi alături de soția sa, Estavana Polman, care joacă la echipa de handbal feminin a Rapidului.

Fostul star de la Real Madrid și Tottenham s-a acomodat deja în țara noastră și a rămas cu o părere bună despre colegul român pe care l-a avut la Ajax: Cristi Chivu.

Rafael van der Vaart și-a amintit cu drag de perioada în care a împărțit vestiarul cu Chivu, la începutul anilor 2000. Fostul mijlocaș olandez consideră că fostul fundaș român, devenit antrenor la Inter U19, a fost mult mai valoros decât Harry Maguire sau alți jucători din fotbalul modern cotați la sume astronomice.

Van der Vaart și Chivu au fost colegi la Ajax până în 2003, moment în care românul a plecat la AS Roma, în schimbul a 18 milioane de euro.

Patru ani mai târziu, Cristi Chivu a semnat cu Inter, după ce oficialii din Milano au plătit 16 milioane de euro.

„Pe vremuri, trebuia să fii în top. Chivu, spre exemplu, a jucat fantastic la Ajax timp de doi-trei ani şi a ajuns la Roma pentru 18-19 milioane. Era o sumă mare la vremea aceea.

Şi Chivu era mult mai valoros decât Harry Maguire, de exemplu, sau decât alţi fundaşi care valorează acum 90-100 de milioane”, a spus Rafael van der Vaart, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și