Închide meniul
Foto

Cum a putut să îşi umilească Shakira un angajat, pe care l-a dat afară la miezul nopţii: „Nu eşti bun de nimic!”

Reclamă

Publicat: 19 septembrie 2022, 9:27

Cum a putut să îşi umilească Shakira un angajat, pe care l-a dat afară la miezul nopţii: „Nu eşti bun de nimic!”

Shakira, reacţie necontrolată când s-a întlnit cu Gerard Pique

Gerard Pique şi Shakira s-au despărţit / Profimediaimages

Cum a putut să îşi umilească Shakira un angajat, pe care l-a dat afară la miezul nopţii. Shakira, cea care s-a despărţit de Gerard Pique după 12 ani de relaţie, a avut o atitudine incredibilă faţă de un angajat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa susţine Javier Ceriani, un jurnalist care a stat de vorbă cu angajatul umilit de vedetă. Angajatul care a fost dat afară de Shakira a refuzat să îi încălzească vedetei mâncare. Aceasta l-a umilit şi l-a dat afară la miezul nopţii.

Cum a putut să îşi umilească Shakira un angajat, pe care l-a dat afară la miezul nopţii

Divier a înlocuit-o pe Maritza, soția sa, și a gătit o săptămână întreagă pentru 17 angajați ai Shakirei. Era târziu și era foarte obosit când Shakira l-a rugat să-i încălzească o porție de carne de pui, iar el i-a spus: ‘Adevărul e că nu mai pot, nu-ți voi încălzi puiul, am gătit pentru 17 persoane toată ziua, nu mai pot’.

Așa că Shakira i-a spus: ‘Dacă nu ești destul de bun pentru asta, nu ești bun de nimic’. Și l-a concediat. A fost un șoc pentru toată lumea că și-a dat afară un om pentru un astfel de lucru. Shakira are un staff numeros, cu bucătari, șoferi și cei care asigură mentenanța casei”, a spus Javier Ceriani, un cunoscut jurnalist din Miami, conform marca.com.

Motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique: „A fost o mare surpriză!”. Spaniolii au aflat totul

Spaniolii au aflat motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique. Chiar dacă inițital s-a discutat despre faptul că fundașul Barcelonei ar fi înșelat-o pe celebra cântăreață, se pare că alta a fost cauza care a dus la acest deznodământ.

Reclamă

Jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de cotidianul Marca, a explicat că decizia despărțirii i-a aparținut în totalitate artistei din Columbia, ci nu amândurora, așa cum s-a scris în primă fază.

Mai mult, comunicatul publicat sâmbătă de Shakira l-ar fi luat complet prin surpindere pe Gerard Pique, care nu fusese înștiințat înainte:

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira.”, a anunțat Jose Antonio Aviles, potrivit Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Presa iberică susține că motivul „rupturii” dintre Shakira și Pique n-a fost reprezentat de o presupusă infidelitate a fotbalistului, ci a apărut ca urmare a unui pact făcut de cei doi în timpul pandemiei. Așadar, de aproximativ 3 ani, Shakira și Pique au hotărât să aibă o „relație deschisă”, rămânând astfel un cuplu doar în ochii publicului.

„În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau’, dar în public o să rămânem un cuplu.”, a mai notat sursa citată.

Gerard Pique, lovitură de proporții pentru Shakira: “Negocierile vor fi foarte dificile!”

Gerard Pique a avut o lovitură de proporții pentru Shakira, după ce doi s-au despărțit. Celebra cântăreață columbiană intenționa să plece împreună cu cei doi copii, Milan și Sasha, în vacanță în Miami.

Pique nu a fost deloc încântat de planul fostei sale partenere și și-a exprimat refuzul. Povestea de dragoste dintre Gerard Pique și Shakira s-a încheiat după 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, iar micuții au devenit acum principalul motiv de dispută dintre fotbalist și artistă.

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, custodia copiilor se anunță a fi o mare problemă pentru cele două vedete. Potrivit cotidianului Marca, “războiul” de pe această temă a început deja.

Shakira era pregătită să plece în vacanță în Statele Unite, la Miami, alături de cei doi copii, timp de două luni. Pique nici nu a vrut să audă de un asemenea scenariu, pe motivul că Sasha și Milan ar stea prea mult timp departe de bunicii lor (părinții fotbalistului).

Fundașul Barcelonei consideră că o vacanță de asemenea durată i-ar afecta pe copii, având în vedere că aceștia au fost crescuți de bunici încă de la naștere.

Reclamă

Așadar, toate evenimentele petrecute în ultima perioadă indică spre o dispută legală pentru custodia copii.

“Relația dintre cei doi este foarte tensionată, foarte distantă, iar negocierile vor fi extrem de dificile”, a notat jurnalista Laura Fa, citată de Marca.

Recomandări
  • Cum a putut să îşi umilească Shakira un angajat
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și