Închide meniul

Cum a putut să reacționeze Ion Țiriac când s-a văzut în imaginile teribile în care apare în haine de om al străzii

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2022, 8:13

Cum a putut să reacționeze Ion Țiriac când s-a văzut în imaginile teribile în care apare în haine de om al străzii

Cum a putut să reacționeze Ion Țiriac când s-a văzut în imaginile teribile în care apare în haine de om al străzii

Ion Țiriac, ”transformat” în om al străzii / Facebook Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a dezvăluit cum a reacționat Ion Țiriac după ce a văzut imaginile cu el în haine de om al străzii. Totul face parte din campania lui Maticiuc prin care construiește spitale de stat din banii obținuți de la oameni de rând sau de la cei de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campania „Ajutați-mă să-l falimentez pe Ion Țiriac!” a apărut după ce Ion Ion Țiriac i-a transmis lui Maticiuc că va dubla suma strânsă din mesaje pentru reamenajarea secției de la Fundeni. Codin a venit cu ideea îmbrăcării miliardarului în haine de om al străzii, iar acesta a fost total de acord, având o reacție incredibilă: ”no problem!”

Cum a putut să reacționeze Ion Țiriac când s-a văzut în imaginile teribile în care apare în haine de om al străzii

„Un domn foarte mișto. Știți de campania de ieri, pe scurt Ion Țiriac și a sa fundație a decis să dubleze toată suma pe care Fundatia Metropolis o strânge prin sms luna iunie.De ce a decis el asta? Pentru că e genul care te ajută dacă te ajuți, dacă muncești, dacă tragi.

Pentru că toată caritatea pe care a făcut-o el a fost cu banii lui și maxim câțiva prieteni care i s-au alăturat și apreciază o organizație care face fund raising. A cui a fost idea? A fiului său cel mare Ion Alexandru Țiriac aka Ion Ion. Cu el am mai făcut lucruri, mai donase și personal și prin fundația lor, dar acum a venit cu acest mecanism care îi și expunea public. Până acum discreția fusese condiția lor, nici astăzi nu vă pot spune CÂT au mai donat doar că au mai făcut-o. Cine a luat ideea și făcut din ea o nesimțire?

Eu, bineînțeles. Am luat mecanismul propus de Ion și i-am propus campania „falimentați-l pe Țiriac”. A fost de-acord pe loc. Apoi pentru că îi luasem deja acest deget i-am trimis poza cu tatăl lui îmbrăcat ca un homeless, ca să îi iau toată mâna pana la cot.

Reclamă

A zis că își întreabă tatăl. Domnul Ion Țiriac a răspuns și el fără ezitare: „no problem”, fix așa a zis, am mesajul forwardat de Ion Ion, mă gândesc să îi dau print și să mi-l atârn prin casă”, a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

Ion Țiriac e mai sărac! Anunțul făcut de americani!

Ion Țiriac e mai sărac! Americanii de la Forbes susțin că fostul mare campion a ajuns pe locul 1818 al magnaților lumii. Mai mult, el nu mai este cel mai bogat român, fiind depășit de Daniel Dineș.

Astfel, conform sursei citate mai sus, averea omului de afaceri care a împlinit recent 83 de ani a ajuns la 1.6 miliarde de dolari. Daniel Dineș l-a depășit. Fondatorul UiPath a ajuns la o avere de 2.9 miliarde de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul anului 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. De atunci, averea lui a tot suferit modificări importante. Sursa citată anterior a actualizat estimările averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis. În aprilie, averea lui a fost estimată la 1.6 miliarde de dolari.

Contextul este unul extrem de delicat. Americanii de la New York Times, care citează Bloomberg, anunță că averile celor mai bogați 50 de oameni, la nivel mondial, au suferit o pierdere totală de jumătate de trilion de dolari în acest an. Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates, Bernard Arnault și ceilalți 46 de afaceriști au primit o veste șoc: au rămas fără 563 de milioane de dolari! Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a pierdut 54.1 miliarde de dolari și a ajuns să aibă o avere estimată la 71.4 miliarde de dolari.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și