Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cum a ratat Cuza de la Noaptea Târziu 150.000 de lei! Dezvăluirea incredibilă a vedetei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 11:35

Cum a ratat Cuza de la Noaptea Târziu 150.000 de lei! Dezvăluirea incredibilă a vedetei

Cum a ratat Cuza de la Noaptea Târziu 150.000 de lei!

Antena Sport

Cuza a avut un ghinion teribil, meciul care i-a interzis câștigul uriaș fiind una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului spaniol, Alcorcon – Real Madrid 4-0, din ediția din 2009 a Cupei Spaniei. ”Pentru galactici”, au evoluat atunci nume uriașe precum Raul, Benzema, Marcelo sau Van Nisterlooy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuza, poveste incredibilă la AS.RO LIVE

”Am vorbit cu un verișor de-ai mei, l-am sunat pe fix și l-am rugat să îmi pună și mie 10 lei pe un bilet la pariuri, i-am trimis tot, cotele, codul ăla de bilet. Mi-a zis `bine, mă duc!`. L-am sunat după `mi-ai pus biletul?`, `da!`. L-am sunat seara și i-am spus `vezi că am câștigat biletul, 80 de milioane`. Și nu îl pusese. Am vorbit cu el, nu am d-astea cu banii.

A doua poveste, am făcut un bilet lung cu 2 lei, câștigam un miliard și jumătate. Mai stăteam într-un meci, Real Madrid cu echipa aia din Liga a patra, dacă mai știi meciul, de a pierdut (n.r. – Alcorcon, liga a treia). Era ultimul meci și am avut curaj să îi spun lui tata că joc la pariuri, când am văzut suma aia, oricum nu aveam unde să ascund banii.

Cum a ratat Cuza de la Noaptea Târziu 150.000 de lei

Am zis `bă, trebuie să vorbesc cu el să îi spun!`. Eram sigur că voi câștiga, era Real Madrid cu o echipă din Liga a treia, nici nu îmi închipuiam că pot pierde. M-am dus la tata rușinat și i-am zis `tată, fii atent! Pentru prima oară în viața mea am băgat un bilet la pariuri`.

Mă așteptam să mă bată tata. Când i-am arătat biletul, vede tata un miliard jumate, stăteam amândoi și ne uitam la meci. Au pierdut cu 4-0. Era târziu și se închisesera casele de pariuri, că puteam să joc ”contră”, cum se joacă la ultimul meci”, a povestit Cuza, în cadrul emisiunii AS.RO LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și