Închide meniul
Foto

Cum a reacționat cea mai înfocată fană a Farului după penalty-ul acordat de Sebastian Colțescu în favoarea FCSB-ului

Reclamă

Publicat: 18 septembrie 2023, 17:37

Cum a reacționat cea mai înfocată fană a Farului după penalty-ul acordat de Sebastian Colțescu în favoarea FCSB-ului

Cum a reacționat cea mai înfocată fană a Farului după penalty-ul acordat de Sebastian Colțescu pentru FCSB

Andreea Bododel, convinsă că Sebastian Colţescu a gafat / Colaj Instagram/Profimediaimages

Cum a reacționat cea mai înfocată fană a Farului când a văzut penalty-ul acordat de Sebastian Colțescu. „Ivana Knoll de România” a răbufnit imediat după ce FCSB a învins-o pe echipa lui Gică Hagi, în derby-ul etapei a 9-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel a fost prezentă în tribunele arenei din Ovidiu și și-a manifestat nemulțumirea imediat după ce Colțescu a arătat punctul cu var.

Cea mai înfocată fană a Farului, reacţie categorică după penalty-ul acordat de Sebastian Colțescu în Farul – FCSB 0-1

Fosta soție a lui Tibi Bălan a postat pe contul ei de Instagram imaginile cu duelul dintre Adrian Șut și Tudor Băluță, din minutul 55. A postat trei emoji prin care și-a manifestat nemulțumirea.

Bododel a continuat apoi și s-a certat cu internauții care au considerat că penalty-ul acordat de Sebastian Colțescu a fost corect acordat.

N-am ajuns noi de prea multe ori în careu, dar nici FCSB n-a facut mare meci… și penalty-ul ăla pomană curată… prea de tot!„, i-a comentat Bododel unui urmăritor de pe rețelele sociale.

Reclamă

Nu mai jucați teatru pe teren„, i-a răspuns unui internaut care i-a cerut să nu mai plângă.

Andreea Bododel, care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) este în scandal și cu Robert Niță. L-a dat în judecată pe fostul jucător al Rapidului și îi cere despăgubiri de 10.000 de euro.

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1

Gigi Becali a analizat în detaliu faza penalty-ului din minutul 55, din partida cu Farul și i-a dat dreptate lui Colțescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mai avem şi un meci în minus. Vreau să ne distanţăm, să ajungem la 10-15 puncte distanţă de locul doi, să nu avem emoţii. Vreau să jucăm relaxaţi. De penalty, toată lumea vorbeşte…fiecare îşi dă cu părerea, şi specialist, şi nespecialist.

Dacă sunt în careu, şi cineva întinde piciorul, şi dă peste piciorul meu, şi cad, că Şut nu a căzut teatral…dacă se întâmplă asta, e 11 metri clar. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni.

Îmi dă în picior, cad, e 11 metri clar. Sunt obişnuit, că toată lumea e împotriva mea. E 11 metri clar, că nu poate să mai alerge…vrei să-i rupă piciorul. I-a dat în picior, puţin cât i-a dat, dar a căzut.

Lumea nu e împotriva mea, nu-i concentrat ceva împotriva mea. Sunt oameni care mă iubesc, şi unii mă urăsc şi mă invidiază şi văd totul în întuneric. E clar ca lumina zilei.

De ce să fie consultat VAR-ul. Dacă nu era, atunci da. VAR-ul nu s-a implicat. De ce să mai intervină dacă vede că-i dă în picior. E sau nu? Păi uşor sau greu, e 11 metri! De ce n-a zis Ilie Dumitrescu? Dacă-i dă în picior, ce vrei mai mult?

(N.r. despre Gică Hagi) Nu mă întrebaţi nimic de Gică. Nu vorbesc nimic, nici de echipa lui. Nu mai vreau să mă cert. Cât pot cu ceilalţi, dar cu Gică nu. El are problema lui, eu o am pe a mea. Dacă-ţi dă în picior, e 11 metri, atât ştiu. Nu vorbesc despre supărările lor. Fiecare om se supără. Eu văd şi spun ce văd, Băluţă i-a dat în picior lui Şut.

Toată lumea s-a obişnuit ca FCSB să fie ciupită. Când ni se dă ceva normal, se pare că e ceva anormal. S-a dat ceva normal. Nu mai e furată FCSB. Nu vrea Colţescu să fure FCSB. Dacă îl întrebaţi şi acum, la fel zice. Şi arbitrii internaţionali, dacă îi întrebaţi…Doar Feşnic poate, că el cred că a avut ceva cu mine. Kovacs nici el nu are, doar dacă e CFR Cluj în luptă”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și